Doggyday Inn: napušteni pseći bilbordi
Doggyday Inn: napušteni pseći bilbordi

Firma Doggyday Inn je hotel koji pruža uslugu čuvanja pasa, sedište firme je u Antwerpen-u, Belgija, web sajt je www.doggydayinn.be.

Gde reklamirati firmu Doggyday Inn hotel za čuvanje kuca, pa u zelenom parkiću Antwerpen-a gde vlasnici pasa najčešće šetaju svoga kućnog ljubimca.

Ponekad se može čuti kako ljudi napuštaju svoje pse kada idu na godišnji odmor.

Doggyday Inn firma je smislila način gde reklamirati iz zasede u ambijentu svoju uslugu čuvanja kuca, postavila je bilborde po šumi i vezala ih je povocem za drvo a usled optičke iluzije oni izgledaju napušteno baš kao kada se psi vezuju za drvo i napuštaju.

Na bilbordima pri vrhu se nalazi pitanje "Na godišnjem odmoru?" ispod je poruka reklamiranja "Ostavite vašeg psa ovde" a pri dnu piše i opis firme "Hotel za Pse" desno od njega je i naziv web sajta www.doggydayinn.be gde se mogu dobiti dodatne informacije.

Ovaj vezujući odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Doggyday Inn i uslugu čuvanja pasa je video veliki broj vlasnika koji su šetali svoje kuce po parkiću ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar