Firma Iams je brend koji se bavi prodajom hrane za kućne ljubimce koju proizvode Mars i Procter & Gamble, sedište Iams firme je u Ohio-u, SAD web sajt je www.iams.com.

Mars firma je globalni proizvođač hrane za kućne ljubimce sa sedištem u McLean-u, Virdžinija, SAD, web sajt je www.mars.com, Mars je vlasnik Iams-a.

Procter & Gamble je Američka multinacionalna kompanija sa sedištem u centru Cincinnati-a, Ohio, SAD, web sajt je www.us.pg.com.

Iams firma je za potrebe tržišta u Sydney-u, Australia reklamirala osobinu svoje hrane za pse koja ojačava i održava pse zdravim.

Upravo najbolje mesto gde reklamirati firmu Iams i njen proizvod pseću hranu je zeleni park gde se vlasnici sa svojim kućnim ljubimcima - psima okupljaju radi istrčavanja.

Zato je firma Iams u svrhu reklamiranja postavila u zelene Sydney-ske parkove plastične sive frizbije koji izgledaju kao sive gvozdene ploče - diskovi dizača tegova na kojima je izgravirana 10 kg težina.

Kao što vidimo u ovom genijalnom konceptu gde reklamirati proizvod pseću hranu, za vreme istrčavanja i igranja u parku kuce nađu i donesu vlasniku te plastične frizbije, vlasnici dobijaju poklon igračku sa kojom mogu da istrčavaju kucu.

Usled optičke iluzije onome ko gleda sa strane izgleda kao da je pas doneo gvozdeni sivi disk ploču tega od 10 kg i to sa takvom lakoćom da nije ni primetio toliku težinu.

A vlasnik kućnog ljubimca shvata usled optičke varke poruku ove inovativne ideje gde se reklamirala firma Iams, da kada bude hranio svog psa sa hranom koja je proizvod firme Iams da će i njegova kuca postati snažna i zdrava.

Zato je na frizbiju izgraviran tekst za reklamiranje firme Iams i njenog proizvoda hrane za pse: pri vrhu je slogan - Snažni psi, na sredini sa leve i desne strane je tekst - 10 kg, pri dnu je naziv firme - Iams, ispod naziva je opis - Hrana za pse a desno je i logo znak Iams-a - mala šapica.

Ovaj tegasti odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Iams i proizvod pseću hranu je privukao pažnju velikog broja šetača svojih kućnih ljubimaca iz komšiluka ali još veći broj posetilaca interneta je video to reklamiranje gde je bilo postavljeno na razne blogove.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar