Firma Kansai Nerolac Paints je lider na Indijskom tržištu industrijskih premaza i druga kompanija po veličini proizvodnje dekorativnih boja sa sedištem u Mumbai-u, India, web sajt je www.nerolac.com.

Nerolac firma razvija sisteme farbanja koji se koriste u završnoj obradi električnih komponenti, komunalnoj opremi, industriji autobusa, automobilskoj industriji, kontejnerima i industriji nameštaja.

Firma Nerolac posvećuje izuzetnu pažnju: inovacijama, vrhunskim rešenjima i osetljivosti prema životnoj sredini.

Gde reklamirati firmu Nerolac i brzosušeći proizvod farbu: na podu, na tarabi i na klupi premazujući ih sa dekorativnom bojom ne samo radi zaštite nego i zbog estetike.

Slika 1 - vidimo muškarca kako farba pod, međutim nešto je tu čudno, čovek premazuje pod plavom farbom, četka i farba u kanti su plave boje a sam se nalazi na plavom premazu.

Slika 1 - gledajući način gde reklamirati firmu Nerolac, vidimo kako čovek kleči na plavoj boji i pitamo se ako premazuje pod povlačeći se unazad iza njega bi trebalo da se vidi svetlo braon lamperija a ispred njega plavo ofarbana lamperija, to onda znači samo jedno da on premazuje plavom bojom krećući se klečeći unapred ali kako onda da na sveže ofarbanoj plavoj boji ispred njega nema tragova od stopala, kolena i šaka kojima se oslanja na pod, pažljivijim gledanjem čitajući na kanti farbe naziv firme Nerolac i slogan "Brzo sušeća" shvatamo usled optičke iluzije da se čovek kreće klečeći unapred jer se farba veoma brzo suši.

Slika 2 - vidimo koncept gde je reklamiran proizvod Nerolac boja, momak farba drvenu tarabu belom bojom, međutim tu je nešto čudno pa on drži u levoj ruci kišobran jer kiša pada, pa kako je to moguće da premazuje po kiši, farba će se razliti i sprati, ali farba nije sprana sa dasaka niti pri dnu dasaka jer bi se videlo kako farba curi i kaplje dole na zemlju, a onda pažljivijim gledanjem čitajući na kanti farbe naziv firme Nerolac i slogan "Brzo sušeća" shvatamo usled optičke obmane da se farba veoma brzo suši.

Slika 3 - vidimo gde se reklamirala firma Nerolac, momak farba klupu u parku crvenom bojom ali zašto dekica sedi na sveže ofarbanom crvenom delu klupe, zato što je pročitao poruku "Brzo sušeća" na kanti i hteo je da se uveri da li se farba zaista brzo suši, budući da sedi opušteno znači da se premaz zaista veoma brzo suši.

Kao što vidimo u ova tri intrigantna načina gde reklamirati firmu Nerolac, istaknut je brzosušeći kvalitet farbe maštovitim načinima uz pomoć optičkih varki.

Taj farbajući odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Nerolac i brzosušeći proizvod farbu video je veliki broj posetilaca sajtova gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar