Firma Kansai Nerolac Paints je lider na Indijskom tržištu industrijskih premaza i druga kompanija po veličini proizvodnje dekorativnih boja sa sedištem u Mumbai-u, India, web sajt je www.nerolac.com.

Nerolac firma razvija sisteme farbanja koji se koriste u završnoj obradi električnih komponenti, komunalnoj opremi, industriji autobusa, automobilskoj industriji, kontejnerima i industriji nameštaja.

Firma Nerolac posvećuje izuzetnu pažnju: inovacijama, vrhunskim rešenjima i osetljivosti prema životnoj sredini.

Gde reklamirati firmu Nerolac i brzosušeći proizvod farbu: na podu, na tarabi i na klupi premazujući ih sa dekorativnom bojom ne samo radi zaštite nego i zbog estetike.

Slika 1 - vidimo muškarca kako farba pod međutim nešto je tu čudno čovek premazuje pod plavom farbom jer su i četka i farba u kanti plave boje a sam se nalazi na plavom premazu.

Slika 1 - gledajući način gde reklamirati firmu Nerolac vidimo kako čovek kleči na plavoj boji i pitamo se ako premazuje pod povlačeći se unazad iza njega bi trebalo da se vidi braon ofarbana lamperija a to onda znači samo jedno da on premazuje plavom bojom krećući se klečeći unapred ali kako onda da na sveže ofarbanoj plavoj boji iza njega nema tragova od stopala, kolena i šaka kojima se oslanja na pod, pažljivijim gledanjem čitajući na kanti farbe naziv firme Nerolac i slogan "Brzo sušeća" shvatamo usled optičke iluzije da se čovek kreće klečeći unapred jer se farba veoma brzo suši.

Slika 2 - vidimo koncept gde je reklamiran proizvod Nerolac boja, momak farba drvenu tarabu belom bojom međutim tu je nešto čudno pa on drži u levoj ruci kišobran jer kiša pada, pa kako je to moguće da premazuje po kiši jer će se farba razliti i sprati, međutim farba nije sprana sa dasaka niti pri dnu dasaka jer bi se videlo kako farba curi i kaplje dole na zemlju a onda pažljivijim gledanjem čitajući na kanti farbe naziv firme Nerolac i slogan "Brzo sušeća" shvatamo usled optičke obmane da se farba veoma brzo suši.

Slika 3 - vidimo gde se reklamirala firma Nerolac, momak farba klupu u parku crvenom bojom ali zašto dekica sedi na sveže ofarbanom crvenom delu klupe zato što je pročitao poruku "Brzo sušeća" na kanti i hteo je da se uveri da li se farba zaista brzo suši, budući da sedi opušteno znači da se premaz zaista veoma brzo suši.

Kao što vidimo u ova tri intrigantna načina gde reklamirati firmu Nerolac istaknut je brzosušeći kvalitet farbe maštovitim načinima uz pomoć optičkih varki.

Ovakav intrigirajući odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Nerolac i brzosušeći proizvod farbu video je veliki broj posetilaca sajtova gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar