Firma Panasonic je Japanska multinacionalna elektronska korporacija sa sedištem u Kadoma-i, Osaka, Japan, web sajt je panasonic.com/rs.

Firma Panasonic je proizvođač elektronskog uređaja vakum trimera za sečenje dlaka u nosu koji je neophodan i nužan alat za ličnu higijenu i negu dlaka u nosu, prikazani trimer u ovom reklamiranju je ER-115 panasonic.com/trimmer-er-115kp.

Gde reklamirati firmu Panasonic, na bilbordima koje je Panasonic postavio na bandere sa električnim kablovima u Jakarta-i, Indonezija.

Firma Panasonic je smislila kreativan način gde reklamirati proizvod trimer, na bilbordima na koje je postavila crteže 3 različita lica sredovečnih muškaraca čije su nozdrve 2 ogromne rupe.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Panasonic bilbord je presečen tačno preko sredine nozdrva i podeljen je na 2 dela da bi se omogućilo provlačenje električnih kablova bandere kroz nozdrve.

Snop električnih kablova sa jedne bandere prolazi kroz jednu nozdrvu na bilbordu i izlazi na drugu nozdrvu i nastavlja se dalje na drugu banderu.

Na bilbordu gde se reklamirala firma Panasonic kada se pogleda iz daljine usled optičke iluzije izgleda kao da sredovečni muškarac ima veoma dugačke i guste dlake koje izbijaju iz nozdrva.

Naravno to je utisak na prvi pogled kod ovog reklamiranja proizvoda trimera a već na drugi pogled biva jasno da busija gustih i dugačkih dlaka su u stvari električni kablovi koji se protežu sa jedne bandere na drugu.

Oči muškarca sa bilborda gledaju dole u svoj nos ukršteno pod uglom što ih čini kao da je razrok pogled, usled optičke obmane izgleda da se muškarac sa bilborda pita odakle mu tako guste i dugačke dlake u nosu, jasno je da je uznemiren jer ko voli da vidi nekoga sa takvom busijom dlaka koje štrče iz nosa na sve strane.

Gde reklamirati proizvod Panasonic trimer, na ovom bilbordu na kome se na dnu u donjem desnom uglu nalazi slika ER-115 trimera za nos, sa leve strane je opis proizvoda "Trimer za dlake nosa" a ispod je slogan "Bezbedan sistem za sečenje" u levom gornjem uglu je naziv firme Panasonic.

Sa hiljadama senzornih nervnih vlakana u nozdrvama sečenje dlaka u nosu malim makazicama može biti rizično kao i sečenje žica pod naponom zato je firma Panasonic provukla električne kablove kroz nozdrve muškarca kako bi dramatizovala potrebu šišanja dlaka u nosu trimerom.

Zbog toga je firma Panasonic napisala i slogan reklamiranja "Bezbedan sistem za sečenje" u kome preporučuje šišanje dlaka sa ER-115 trimerom sa slike kako ne bi makazicama presekli osetljive nervne završetke i osetili bolove nalik onima kao kada udari struja golorukog čoveka.

Taj nozdrvasti odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Panasonic i proizvod trimer je video veliki broj prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar