Zoo Safari je najveći zoološki vrt u Brazilu, površina zemljišta je 824.529 m2, broj životinja je 3.200 a broj vrsta je 444, smešten je u Sao Paulo-u, Brazil, web sajt je www.zoologico.com.br.

Zoo Safari nije običan zoološki vrt, to je park gde se životinje slobodno kreću i trče kao na pravom safariju u divljini.

Posetioci mogu blisko da posmatraju životinje a neke i da hrane, obilazak parka je moguć sopstvenim vozilima ali i iznajmljenim vozilima parka, životinje se mogu videti vozeći se kroz područje gde lutaju i tumaraju slobodno kroz svoje prirodno stanište šume i poljane.

Praktično demonstriranje kreativnog koncepta gde reklamirati firmu Zoo Safari je bilo u kreiranju elektrostatičkih nalepnica na kojima se nalaze slike životinja iz parka kao što su: zebra, noj, majmun... i njihovom postavljanju na vetrobranska stakla parkiranih automobila.

Kao što vidimo gde se reklamirala firma Zoo Safari, pored svake nalepnice životinje je okrugli deo gde se nalazi slogan u gornjem redu "Izbliza, bez kaveza, više zabave", ispod je naziv parka Zoo Safari a u donjem redu je i naziv web sajta www.zoologico.com.br, slike na nalepnicama predstavljaju životinje u prirodnoj veličini.

Gde reklamirati uslugu obilaska životinja, Zoo Safari je nalepnice postavljao na vetrobranska stakla parkiranih automobila da bi posetioci dobili osećaj da su izuzetno blizu životinja kao u divljini, na taj način je stvorena optička iluzija kao da su posetioci u kavezima svojih automobila a da su životinje došle da gledaju, posmatraju i istražuju putnike u unutrašnjosti automobila.

Ovaj piljeći odgovor na pitanje gde reklamirati firmu Zoo Safari i uslugu obilaska životinja je video veliki broj putnika u vozilima ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar