IMP: trake iskaču iz metroa na prolaznike
IMP: trake iskaču iz metroa na prolaznike

Firma It's My Party - IMP je prodavnica raznoraznih proizvoda za zabave, specijalizovani su za balone i dekoracije, sedište firme je u Toronto-u, Kanada, web sajt je www.itsmyparty.com.

Koncept gde reklamirati proizvode trake je bio u postavljanju šarenih papirnih traka na rešetke podzemnog metroa u Toronto-u, Kanada.

Vidimo na slici levo gde se reklamirala firma It's My Party, jedan kraj šarenih dekorativnih traka je zakačila za rešetkasti nosač a drugi kraj slobodno visi i pada duboko u ventilacioni otvor podzemnog metroa.

U ovom reklamiranju proizvoda, šarene dekorativne trake vise dole u ventilaciju ispod nivoa ulice i tada su nevidljive sve dok ih izduvni vazduh ne izbaci napolje visoko u vazduh.

Na srednjoj slici vidi se ideja gde reklamirati firmu It's My Party, kada prolaznici prolaze pored mesta na kome su zakačene dekorativne trake one tada iznenada iskaču u vazduh i počinju da se vijore verovatno uz pomoć senzora detektora kretanja i ventilatora ili izduvnih i usisnih ventila.

Vidimo na slici desno način gde su reklamirani proizvodi trake, na jednoj traci se nalazi tekst slogana "Specijalisti za zabave iznenađenja" a u produžetku je naziv web sajta www.itsmyparty.com koji je ujedno i logo znak firme dizajniran u karakterističnim bojama.

Kada šarene dekorativne trake munjevito iskoče pored prolaznika uteruju im strah u kosti, dižu adrenalin u venama stvarajući im osećaj kao da su na nekoj ludoj i nezaboravnoj zabavi a kada prolaznici vide na traci tekst i naziv web sajta "To je moja zabava" tada im postaje jasno da je to reklamiranje firme It's My Party.

Faktor iznenađenja u ovom konceptu gde reklamirati proizvode trake je ključni jer upravo na zabavama je faktor iznenađenja jedan od momenata dobre zabave.

Taj vijoreći odgovor na pitanje gde reklamirati proizvod trake i firmu It's My Party je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar