Flair Laundercare - F.L. je firma koja pruža uslugu ručnog peglanja veša i garderobe, sedište je u Dewsbury-u, Ujedinjeno Kraljevstvo, web sajt je www.ironing services.co.uk.

Peglanje je upotreba zagrejane pegle radi uklanjanja nabora sa tkanine: košulje, donjeg veša, garderobe...

Firma Flair Laundercare je smislila kreativan način gde se reklamirati sa uslugom peglanja veša: na ulici deljenjem flajera, na bilbordu i na stolovima sa podlogom za miša u Dewsbury-u, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Slika 1 - vidimo gde se reklamirala Flair Laundercare firma sa uslugom peglanja, odštampala je sliku košulje na papir, po naboranim ivicama papira se zaključuje da je papir zgužvan a po ravnim ivicama košulje zaključujemo da je košulja bez i najmanjeg nabora besprekorno ispeglana.

Slika 3 - u ovom reklamiranju usluge peglanja firma Flair Laundercare je odštampala sliku zgužvane košulje i zalepila na podlogu po kojoj se pomera miš kompjutera.

Slika 4 - u konceptu gde se reklamirati sa uslugom peglanja Flair Laundercare firma je postavila ogromni poster zgužvane košulje na vertiklanu stranu bilborda autobuskog stajališta.

Slika 2 - prikazuje koncept gde se reklamirala firma Flair Laundercare, flajer zgužvani papir u obliku male loptice je deljen prolaznicima na ulici ali je slat i novinarima u medijima.

Slika 2 i 1 - kada prolaznik na ulici ili novinar u kancelariji primi zgužvani papir usled radoznalosti i znatiželje odmotava i ispravlja ga i kada u uglu primeti poruku "Usluga peglanja" i broj telefona u produžetku usled optičke iluzije stiče utisak kao da pegla nabore košulje i tada shvata da je to reklamiranje usluge peglanja.

Slika 3 - kada prolaznik na ulici ili novinar u kancelariji koji je primio podlogu miša ugleda sliku košulje, u uglu primeti naziv web adrese i počne da rukuje mišem tako što ga stalno pomera u svim pravcima tada usled optičke obmane stiče utisak kao da pegla zgužvanu košulju jer miš upravo i podseća svojim oblikom na malu peglu koja se kao i miš takođe pomera u svim pravcima i tada shvata koncept gde se reklamirati sa uslugom peglanja.

Slika 4 - kada putnik na stanici autobuskog stajališta vidi košulju u vertikalnom zastakljenom bilbordu tada primećuje kako košulja ima horizontalne blago kose nabore po vertikali i kako se iskosila desnom stranom tada shvata usled optičke varke da se košulja spustila jer ne može tako vertikalno da stoji i kada u uglu primeti poruku "Usluga peglanja" i broj telefona ispod očigledno je da je košulji potrebno peglanje i tada razume način gde se reklamirala firma Flair Laundercare.

Ručno peglanje tkanina obuhvata: pomeranje pegle u svim pravcima, pritiskanje, ispravljanje nabora, pregled i pakovanje i to je upravo sve ono što baš i prolaznici na ulici i novinari u kancelarijama rade sa primljenim zgužvanim flajerom i podlogom za miš koje vidimo u ovom reklamiranju usluge peglanja.

Ovaj zgužvani odgovor na pitanje gde se reklamirati sa Flair Laundercare-ovom uslugom peglanja je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar