Senai: aparat za gašenje požara i za disanje
Senai: aparat za gašenje požara i za disanje

Senai je jedan od 5 najvećih kompleksa stručnog obrazovanja u svetu i najveći u Latinskoj Americi, kurs scuba ronjenja drže profesionalci za obučavanje studenata, sedište je u Brasilia-i, Brazil, web sajt je www.portaldaindustria.com.br/senai.

Ronjenje sa bocom ili skuba dajving je boravak ispod površine mora, jezera, reka i drugih vodotokova sa opremom za disanje pod vodom u svrhu spašavanja, lova, rekreacije ili vojne svrhe.

Da privuče nove studente za Senai profesinalni kurs ronjenja sa bocom za kiseonik Senai je reklamiranje usluge usmerio ka tržnim centrima i univerzitetima širom Brazila.

Senai je smislio zanimljiv način gde se reklamirati sa uslugom kursa ronjenja, na zid ispod aparata za gašenje požara je postavio nalepnicu sa obrisima konture scuba ronioca.

Kao što vidimo gde se reklamirao Senai, na zidu univerziteta plava silueta ronioca ima na sebi: ronilačko odelo, opremu aparata za disanje pod vodom, ronilački sat na ručnom zglobu, naočare za gledanje pod vodom, peraja, crveni aparat za gašenje požara a pored glave ronioca se primećuju i mehurovi vazduha.

Gde se efikasno reklamirati studentima kao ciljnoj grupi Senai-eve usluge kursa ronjenja, pa na univerzitetima, kada student iz daljine gleda siluetu ronioca ne vidi ništa neobično, na prvi pogled najobičniji ronilac koji usled optičke iluzije izgleda kao da na leđima nosi bocu i aparat za disanje pod vodom.

Međutim kada student na univerzitetu priđe bliže zidu na kojoj se nalazi slika ronioca tada se podvodna boca za kiseonik usled optičke obmane odjednom pretvara u aparat za gašenje požara što naravno razvlači osmeh na licu.

A tada se može pročitati i opis usluge u velikom balonu "Profesionalni scuba kurs ronjenja u Senai-u" ispod u manjem mehuru vazduha se nalazi tekst sa brojem telefona i nazivom web sajta za kontakt "Informacije: 0800 231 231 www.senai.br" a pri dnu se nalazi i logo znak Senai-a.

Taj požarni odgovor na pitanje gde se reklamirati efektno sa Senai-ovom uslugom kursa ronjenja je video veliki broj studenata ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i šerovano među prijateljima.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar