CPAA: žene pipkaju voće kao da testiraju dojke
CPAA: žene pipkaju voće kao da testiraju dojke

Cancer Patients Aids Association - CPAA je Asocijacija za pomoć obolelima od raka, dobrotvorna je i neprofitna nevladina organizacija, sedište je u Mumbai-u, Indija, web sajt je www.cpaaindia.org.

Cancer Patients Aids Association koraci u brizi sa rakom su:

  • Širenje svesti o opasnostima od raka,
  • Pokretanje koraka za rano otkrivanje raka budući da tretman u toj fazi dovodi do izlečenja u većini slučajeva,
  • Obezbeđivanje kompletne pomoći pacijentima obolelim od raka posle lečenja medicinskom strukom primenjujući holistički pristup.

Cancer Patients Aids Association je želela reklamiranjem usluge brige o pacijentima da žene u Indiji učini svesnim da su izložene oboljevanju od raka grudi, da kreira svest o raku dojke, da žene nauči merama predostrožnosti kao i kako same da ispitaju svoje sise.

Cancer Patients Aids Association je smislila genijalan način kako reklamirati uslugu rane detekcije raka grudi u Mumbai-u, po prodavnicama, bazarima, tržnim pijacama, zelenim pijacama i supermarketima je zalepila nalepnice na voće i povrće.

Nalepnica je transparentna, na njoj se nalazi poruka reklamiranja usluge rane detekcije raka "Da li proveravate svoje dojke tako pažljivo?", naziv web sajta www.cpaaindia.org kao i broj telefona za uspostavljanje kontakta.

Cancer Patients Aids Association je u ovom kreativnom konceptu kako je reklamirala uslugu brige pacijenata obolelih od raka sise postavila nalepnice na voće i povrće koje je okruglo ili zaobljeno i koje najčešće može da stane u šaku, iz razloga jer najčešća veličina ženskih grudi je veličina šake.

Naravno voća i povrća ima u raznim oblicima, veličinama, mekoćama i glatkoćama, od velikog i tvrdog kao što su lubenice do malog i mekog kao što su višnje, upravo i dojki ima raznoraznih, efekat reklamiranja bi bio još veći i mnogo više bi se dopao ženama da su nalepnice postavljane i na krupno i sitno voće, na meko i tvrdo voće, na savršeno oblo i manje oblo voće kao i na glatko i voće sa grudvicama.

Kako vidimo u ovom reklamiranju usluge, žene veoma pažljivo probaju voće pomorandže i jabuke prstima dok ih kupuju, drže ih u šaci, odmeravaju, stiskaju, pritiskaju, proveravaju čvrstinu, zagledaju glatkoću, traže neke nepravilnosti: grudvice, nabore i fleke kako bi odabrali zdravo i jedro voće.

Sa ovakvim konceptom kako reklamirati uslugu detekcije raka sise Cancer Patients Aids Association je stvorila optičkom iluzijom utisak da žene dok kupuju voće i povrće probaju ih prstima kao da testiraju svoje grudi veoma temeljno i pažljivo i to kako pipkajući ih tako i pogledom proveravajući izgled da bi se uverili u zdravlje dojki.

Kako vidimo u ovoj ideji Cancer Patients Aids Association kako je reklamirala uslugu žene su veoma prijatno iznenađene i veoma zainteresovane što neko brine o njihovim sisama a da to nisu samo njihovi muškarci koji takođe brinu o njihovim grudima, gledajući im u dojke dugo i netremice magično opčinjeni, ne mogu da se nagledaju kao da ih uvek prvi put vide, naravno i pipkaju ih, glade i maze i to stalno kao da ih uvek po prvi put dodiruju, pa se žene možda nekad i prevare i pomisle da se i njihovi muškarci brinu o zdravlju njihovih sisa možda čak i više od njih samih.

Taj voćasti odgovor na pitanje kako reklamirati Cancer Patients Aids Association i uslugu brige o pacijentima obolelim od raka je video veliki broj žena koje su otišle u kupovinu voća ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar