CPAA žene pipkaju voće kao da testiraju dojke
CPAA žene pipkaju voće kao da testiraju dojke

Cancer Patients Aids Association - CPAA je Asocijacija za pomoć obolelima od raka, dobrotvorna je i neprofitna nevladina organizacija, sedište je u Mumbai-u, Indija, web sajt je www.cpaaindia.org.

Cancer Patients Aids Association koraci u brizi sa rakom su:

  • Širenje svesti o opasnostima od raka,
  • Pokretanje koraka za rano otkrivanje raka budući da tretman u toj fazi dovodi do izlečenja u većini slučajeva,
  • Obezbeđivanje kompletne pomoći pacijentima obolelim od raka posle lečenja medicinskom strukom primenjujući holistički pristup.

Cancer Patients Aids Association je želela reklamiranjem usluge brige o pacijentima da žene u Indiji učini svesnim da su izložene oboljevanju od raka grudi, da kreira svest o raku dojke, da žene nauči merama predostrožnosti kao i kako same da ispitaju svoje grudi.

Cancer Patients Aids Association je smislila genijalan način kako reklamirati uslugu rane detekcije raka dojke u Mumbai-u po prodavnicama, bazarima, tržnim pijacama, zelenim pijacama i supermarketima je zalepila nalepnice na voće i povrće.

Nalepnica je transparentna na njoj se nalazi poruka reklamiranja usluge rane detekcije raka "Da li proveravate svoje dojke tako pažljivo?", naziv web sajta www.cpaaindia.org kao i broj telefona za uspostavljanje kontakta.

Cancer Patients Aids Association je u ovom kreativnom konceptu kako je reklamirala uslugu brige pacijenata obolelih od raka dojke postavila nalepnice na voće i povrće koje je okruglo ili zaobljeno i koje najčešće može da stane u šaku iz razloga jer najčešća veličina ženskih dojki je veličina šake.

Naravno voća i povrća ima u raznim veličinama od velikog kao što su lubenice do malog kao što su višnje, voća i povrća ima i u raznim oblicima upravo i dojki ima raznih veličina i oblika pa se pitam da li je Cancer Patients Aids Association postavila nalepnice i na veoma krupno voće kao i na veoma sitne voćke.

Kako vidimo u ovom reklamiranju usluge žene veoma pažljivo probaju voće pomorandže i jabuke prstima dok ih kupuju, drže ih u šaci, odmeravaju, stiskaju, pritiskaju, proveravaju čvrstinu, zagledaju glatkoću, traže neke nepravilnosti: grudvice, nabore i fleke kako bi odabrali zdravo i jedro voće.

Sa ovakvim konceptom kako reklamirati uslugu detekcije raka dojke Cancer Patients Aids Association je stvorila optičkom iluzijom utisak da žene dok kupuju voće i povrće probaju ih prstima kao da testiraju svoje grudi veoma temeljno i pažljivo i to kako pipkajući ih tako i pogledom proveravajući izgled da bi se uverili u zdravlje dojki.

Kako vidimo u ovoj ideji Cancer Patients Aids Association kako je reklamirala uslugu žene su veoma prijatno iznenađene i veoma zainteresovane što neko brine o njihovim dojkama a da to nisu samo njihovi muškarci koji takođe brinu o njihovim dojkama, gledajući im u dojke dugo i netremice magično opčinjeni, ne mogu da se nagledaju kao da ih uvek prvi put vide naravno i pipkaju ih, glade i maze i to stalno kao da ih uvek po prvi put dodiruju pa se žene možda nekad i prevare i pomisle da se i njihovi muškarci brinu o zdravlju njihovih dojki ali naravno tu su se grdno prevarile u pitanju je čista strast, seksualni naboj i ništa više.

Takav preventivni odgovor na pitanje kako reklamirati Cancer Patients Aids Association i uslugu brige o pacijentima obolelim od raka je video veliki broj žena koje su otišle u kupovinu voća ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar