Firma Artesanos Camiseros - AC ili La Chemiserie Traditionnelle je lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji košulja po meri, ima 260 prodavnica u 26 zemalja, sedište je u Madrid-u, Španija, web sajt je www.la-chemiserie-traditionnelle.com.

Cilj koncepta kako reklamirati firmu Artesanos Camiseros je bio u privlačenju pažnje potencijalnih kupaca na ulične objekte koji su bili obučeni u njihove košulje u Zurich-u, Švajcarska.

Vidimo kako je reklamirana usluga šivenja po meri, u blizini banaka, berzi i ostalih finanskijskih institucija identifikovani su objekti koji imaju ljudske oblike: drvo, hidrant, česma i bandera su obučeni u košulje koje su skrojene da odgovaraju baš takvim nepravilnim objektima.

Slika 1 u ovom reklamiranju firme La Chemiserie Traditionnelle prikazuje drvo, na grane i deblo drveta je navučena svetlo plava košulja koja drvetu stoji kao salivena, nekako drvo tako obučeno usled optičke iluzije podseća na nekog gorštaka rmpaliju jer kose grane na koje su navučeni rukavi košulje su veoma debele i dugačke u odnosu na samo stablo drveta.

Slika 2 ovog načina kako reklamirati uslugu krojenja po meri prikazuje protivpožarni hidrant, na telo hidranta i na izlazne cevi je postavljena svetlo crvena košulja koja hidrantu stoji kao salivena, nekako hidrant tako obučen usled optičke obmane podseća na nekog bodibildera jer cevi hidranta su široke i debele a telo hidranta je konusno i uže pri zemlji a pri vrhu mnogo šire baš kao bodibilder koji je takođe sav konusan od listova i butina preko grudnog koša pa sve do ogromnog vrata a ručerde da i ne pominjem su veoma velikog obima.

Slika 3 prikazuje kako je reklamirana firma Artesanos Camiseros, vidimo fontanu sa česmom, na fontanu je postavljena svetlo plava košulja koja joj stoji kao salivena, nekako središnji stub fontane tako obučen usled optičke varke podseća na nekog debeljucu koji ima veoma zadebljan vrat i grudni koš, salo stomaka mu se preliva preko kaiša a tanke cevi česme sa obe strane stuba nekako podsećaju na tanke ruke debeljuce koje su zakržljale jer ništa ne diže teže od kašike, viljuške i noža.

Slika 4 u ovom reklamiranju usluge krojenja po meri prikazuje banderu ulične rasvete, na banderu je postavljena svetlo crvena košulja koja joj stoji kao salivena, nekako bandera tako obučena usled optičke iluzije podseća na nekog mladog i vitkog studenta koji ima elegantno vitko telo i ruke ali zadebljao i mišićav vrat dobijen od stalnog okretanja vrata levo desno za mladim, lepim i zgodnim studentkinjama.

Na svaku od košulja je zakačeno nekoliko kartonskih flajera na kojima se pri vrhu nalazi slogan ovog koncepta kako reklamirati firmu La Chemiserie Traditionnelle "Naše krojački prilagođene košulje izgledaju dobro na svakoj figuri" ispod je logo znak i naziv firme Artesanos Camiseros, ti flajeri su ujedno i kuponi sa kojima se dobija 10% popusta.

Vidimo kako je reklamirana usluga krojenja košulja po meri za ljude sa neobičnim i problematičnim oblicima tela: dugačke ruke, dugačak struk, valjkasti stomak, bikovski debeo vrat, debele ruke, kratak struk, tanke i zakržljale ručice.

Cilj reklamiranja firme La Chemiserie Traditionnelle je bio učiniti nedostatke osobe manje primetnim jer Artesanos Camiseros pre svega ima izvandrednu krojačku uslugu ali i širok asortiman kvalitetnog platna, materijala i komponenti koji omogućavaju da svaka košulja može da bude napravljena po meri, da bude individualno prilagođena potrebama svakog kupca.

Taj navlačeći odgovor na pitanje kako reklamirati firmu AC i krojačku uslugu je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar