Firma Antwerp Zoo je zoološki vrt u centru Antwerp-a, Belgija, smešten je odmah do centralne železničke stanice, web sajt je www.zooantwerpen.be.

Antwerp Zoo firma je jedan od najstarijih parkova za životinje u Belgiji i jedan od najstarijih na svetu, osnovan je 1843 god.

U Antwerp Zoo-u je smešteno oko 5.000 životinja sa 950 vrsta, zoo vrt ima preko 1.100.000 posetilaca godišnje.

Kako reklamirati zoološku firmu Antwerp Zoo, tako što je Zoo postavio bele konture zebre, kornjače i krokodila po putevima u Antwerp-u na: pešačke prelaze, šahtove i valjke na putevima po kojima se voze automobili.

Slika 1 - firma Antwerp Zoo je postavila belu konturu nekakve životinje na pešački prelaz, usled optičke iluzije konjska glava, griva na vratu, 4 noge i bele trake koje se nalaze unutar konture veoma podsećaju na zebrine šare i tada shvatamo da je ta životinja zebra, to je bio način kako reklamirati firmu Antwerp Zoo.

Slika 2 - Antwerp Zoo firma je postavila belu konturu polukrugova i trougla oko okruglog poklopca šahta, usled optičke obmane ceo prizor podseća na kornjaču, okrugli poklopac šahta podseća na telo kornjače, poklopac šahta na sebi ima male četvrtaste reljefne pločice koje veoma podsećaju na rožnate pločice kornjačinog oklopa a polukrugovi oko šahta veoma podsećaju na šapice nogu i glave a trougao na kornjačin rep i to je bio način kako se reklamirao Antwerp Zoo sa uslugom gledanja životinja u zoološkom vrtu.

Slika 3 - firma Antwerp Zoo je postavila belu konturu životinje oko valjaka koji razdvajaju saobraćajne trake a pošto ti valjci štrče iz asfalta usled optičke varke veoma podsećaju na rožnate izbočine koje krokodil ima na leđima duž kičme, dodatni detalji za identifikaciju: prepoznatljiva velika glava sa četvrtastim čeljustima, kandžaste šapice pored glave okrenute prema napred i zadnje kandžaste šapice okrenute prema nazad i tada shvatamo da je to krokodil koji kao da se izležava na pesku jer je i asfalt na putu siv kao i pesak, to je bio način kako reklamirati firmu Antwerp Zoo.

Pored kontura zebre, kornjače i krokodila na putu se nalazi i poruka reklamiranja usluge gledanja životinja u zoološkom vrtu "Ovde u ovom gradu zoološki vrt vas čeka", ti prizori na putu usled optičke iluzije izgledaju kao da su zebre, kornjače i krokodili izašli u grad da pozovu građane da ih posete u zoološkom vrtu da bi se zajedno družili jer je životinjama nekako dosadno bez posetilaca.

Ovaj maštoviti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Antwerp Zoo i uslugu gledanja životinja u zoološkom parku je video ogromni broj vozača i prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar