Capriccio: šišanje makazama ženskih čuperaka
Capriccio: šišanje makazama ženskih čuperaka

Firma Capriccio je frizerski salon za žene u Milano-u, Italija, firmi je bilo potrebno reklamiranje usluge šišanja ženskoj populaciji.

U ovom reklamiranju firme Capriccio na slici se vidi na prvi pogled bujna kosa i dva prsta na njoj i to kažiprst i srednji prst kao i čuperak kose na mestu gde se oni spajaju.

Firma Capriccio se veoma maštovito reklamirala, kada se malkice pažljivije pogleda usled optičke iluzije vidi se nešto čudno, prsti izgledaju kao noge a onda čuperak više nije čuperak nego izgleda kao kosmati deo koji prekriva ženske intimne organe.

Kako reklamirati uslugu šišanja firme Capriccio možemo videti u primeru frizerskog salona, kada pročitamo pri dnu slike posao kojim se firma bavi - ženski frizer i tek tada na treći pogled sa uključivanjem malih sivih ćelija u pogon usled optičke varke shvatamo da noge nisu noge nego makaze a da ženske stidne dlačice su u stvari čuperak kose na glavi koji makaze upravo treba da secnu, i tako se firma Capriccio precizno i ciljano obratila ženskoj populaciji u ovom reklamiranju svoje firme.

Firma Capriccio je smislila kreativan način kako reklamirati svoj posao frizerskog salona prikazujući delove ženskog tela: šubaru i noge i to na neobičan način gde se pretapaju optički efekti koji golicaju misli na razmišljanje i upravo takva vrsta reklamiranja ostaje duboko urezana u mali mozak što je i bila namera firme Capriccio ženskog frizerskog salona.

Ovaj šubarasti način kako reklamirati firmu kao i uslugu šišanja u frizerskom salonu je veoma isplativ, jer postavljanje slike na društvene mreže je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava šerovanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar