Elmex je brend paste za zube koju proizvodi firma GABA International, web sajt je www.elmex.de.

Firma GABA International je proizvođač Elmex paste za zube sa sedištem u Therwil-u, Švajcarska, web sajt je www.cpgabaprofessional.de.

GABA firma je htela ovim reklamiranjem proizvoda Elmex paste za zube da istakne najveću prednost a to je da pomaže u sprečavanju stvaranja šupljina u zubima.

U ovom kreativnom načinu kako reklamirati pranje firme GABA, tube proizvoda Elmex paste za zube su postavljene u kasete ormarića a nalepnice zuba su postavljene na 2 reda kaseta ormarića gde se ostavlja garderoba u 15 najpopularnijih fitnes klubova širom Izraela sa prosečnih 2.500 članova po klubu.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju proizvoda Elmex-a, kada se te nalepnice koje se nalaze na kasetama gledaju iz daljine usled optičke iluzije izgledaju kao 2 reda belih zdravih zuba sa ružičastim desnima, jer kada se mi smejemo nekim uobičajenim osmehom razvlačeći usta najčešće pokazujemo oko 6 zuba u svakom redu i upravo se toliki broj nalepnica nalazi na vratima ormarića.

Kako reklamirati proizvod Elmex pastu za zube ciljnoj grupi članovima fitnes kluba u Izraelu, tako što je firma GABA u kasetu postavila uzorak Elmex paste za zube a na poleđini vrata od kasete ormarića je nalepnica na kojoj se nalaze dodatne informacije u vezi sa prednostima koje pruža korišćenje Elmex paste za zube.

Otvarajući vratanca ormarića član fitnes kluba usled optičke obmane stiče utisak kao da postoji šupljina u zubu nastala od karijesa jer je unutrašnjost kasete pre stavljanja garderobe prazna i tamna baš kao što je karijes na zubu taman i stvara šupljinu.

A zatvarajući vratanca ormarića čija je unutrašnjost bila tamna član fitnes kluba sada gledajući u bela vratanca usled optičke varke stiče utisak kao da je uspeo da spreči stvaranje karijesa na zubu Elmex pastom za zube.

Samo za jedan mesec je oko 40.000 članova fitnes klubova u Izraelu videlo reklamiranje firme GABA i proizvoda Elmex paste za zube, oni su i bili ciljna grupa jer mlađa populacija koja čini većinu članova fitnes klubova vodi računa o svom zdravlju pa su i bili mogući kupci paste za zube.

Ovaj otvarajući odgovor na pitanje kako reklamirati firmu GABA i proizvod Elmex pastu za zube je privukao pažnju i onih članova fitnes kluba na čijim kasetama ormarića nisu bile nalepnice zubi ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove gde je bilo komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar