Mak Erot stub stanice penis muškarca
Mak Erot stub stanice penis muškarca

Mak Erot je bila žena iz sela Caringin koje se nalazi uz obalu Indijskog okeana na jugozapadu ostrva Java-e u Indoneziji.

Mak Erot je bila tradicionalni terapeut žena sa ezoteričnim moćima, bila je široko poznata zbog pomaganja muškarcima da produže svoje penise koristeći tradicionalno bilje i molitve.

Mak Erot je razvila biznis u porodičnu imperiju nudeći dodatke za penis i lekove za seksualne probleme koristeći moć muslimanske molitve i koktel od 141 biljke.

Prva klinika je otvorena 1945 god., danas postoji nekoliko klinika na Java-i, postala je veoma bogata i zaradila je preko 30 miliona američkih dolara.

Mak Erot je smislila genijalan način kako reklamirati zdravstvenu firmu u ambijentu iz zasede, postavila je sliku muškarca na tlo platforme železničke stanice ispod nosećeg stuba, stub se nalazi tačno na mestu iznad njegovog penisa.

U ovom inovativnom konceptu kako se reklamirala firma Mak Erot-a sa uslugom produženja penisa usled optičke iluzije stub izgleda kao dugačak, debeo i krut penis muškarca koji leži, očigledno je da je stub gvozdeni jer mora da nosi platformu što usled optičke obmane asocira da je i penis isto toliko tvrd ako ne i tvrđi.

Kako reklamirati firmu Mak Erot-a i uslugu produženja penisa, ispod nogu slike muškarca se nalazi tabla sa nazivom firme i brojem telefona i tada postaje jasno usled optičke varke prolazniku ili putniku koji na klupi čeka voz da je to firma koja produžava penis.

Muškarac se smeje od uveta do uveta i veoma je radostan što ima tako dugačak, velik i tvrd penis a očigledno je zbog table ispod nogu da je Mak Erot firma koja može da pomogne kod problema sa penisom.

Ovaj provocirajući odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Mak Erot-a i uslugu povećanja penisa je privukao pažnju ogromnog broja putnika na željezničkoj stanici ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar