Mak Erot: stub stanice penis muškarca
Mak Erot: stub stanice penis muškarca

Mak Erot je bila žena iz sela Caringin koje se nalazi uz obalu Indijskog okeana na jugozapadu ostrva Java-e u Indoneziji.

Mak Erot je bila tradicionalni terapeut žena sa ezoteričnim moćima, bila je široko poznata zbog pomaganja muškarcima da produže svoje penise koristeći tradicionalno bilje i molitve.

Mak Erot je razvila biznis u porodičnu imperiju nudeći dodatke za penis i lekove za seksualne probleme koristeći moć muslimanske molitve i koktel od 141 biljke.

Prva klinika je otvorena 1945 god., danas postoji nekoliko klinika na Java-i, postala je veoma bogata i zaradila je preko 30 miliona američkih dolara.

Mak Erot je smislila genijalan način kako reklamirati zdravstvenu firmu u ambijentu iz zasede, postavila je sliku muškarca na tlo platforme železničke stanice ispod nosećeg stuba, stub se nalazi tačno na mestu iznad njegovog penisa.

U ovom inovativnom konceptu kako se reklamirala firma Mak Erot-a sa uslugom produženja penisa usled optičke iluzije stub izgleda kao dugačak, debeo i krut penis muškarca koji leži, očigledno je da je stub gvozdeni jer mora da nosi platformu što usled optičke obmane asocira da je i penis isto toliko tvrd ako ne i tvrđi.

Kako reklamirati firmu Mak Erot-a i uslugu produženja penisa, ispod nogu slike muškarca se nalazi tabla sa nazivom firme i brojem telefona i tada postaje jasno usled optičke varke prolazniku ili putniku koji na klupi čeka voz da je to firma koja produžava penis.

Muškarac se smeje od uveta do uveta i veoma je radostan što ima tako dugačak, velik i tvrd penis a očigledno je zbog table ispod nogu da je Mak Erot firma koja može da pomogne kod problema sa penisom.

Ovaj stubni odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Mak Erot-a i uslugu povećanja penisa je privukao pažnju ogromnog broja putnika na željezničkoj stanici ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar