Proizvod Oreo je sendvič kolačić koji se sastoji od 2 tamne čokoladne oblande sa belim slatkim kremom između, Oreo je najprodavaniji čokoladni sedvič kolačić u SAD, Oreo proizvodi firma Nabisco, web sajt je oreo.com.

Firma Nabisco - National Biscuit Company je Američki proizvođač keksa i grickalica sa sedištem u East Hanover-u, Nju Džersi, SAD, Nabisco je ogranak Mondelēz International-a, web sajt je snackworks.com.

Mondelez International je multinacionalni konglomerat koji proizvodi: konditorske proizvode, hranu i piće, sedište firme je u Deerfield-u, Illinois, SAD, vlasnik je brendova Oreo i Nabisco, web sajt firme je mondelezinternational.com.

Svi znaju kako je ukusan i kako prija kolač umočen u čašu hladnog mleka, zbog toga je firma Nabisco usmerila reklamiranje svog Oreo proizvoda ka liftu Manhattan prometnog tržnog centra u New York-u, SAD.

Firma Nabisco je smislila kreativan način kako reklamirati proizvod Oreo, na bočnu stranu stacionarnog staklenog kućišta u koga se spušta lift na prvi sprat u Manhattan tržnom centru je zalepila ogromnu nalepnicu staklene čaše napunjene do vrha mlekom a na bočnu stranu pokretne staklene kabine u kojoj se prevoze kupci je zalepila nalepnicu džinovskog Oreo kolačića.

Kako reklamirati hranu firme Nabisco, svaki put kada se kabina lifta spusti u kućište na donji prvi sprat usled optičke iluzije izgleda kao da se Oreo kolačić konstantno umače u čašu mleka.

Slogan u ovom kreativnom konceptu kako se reklamirala firma Nabisco i proizvod Oreo "Omiljeni kolačić mleka" se nalazi pri dnu čaše mleka na liftu ispod logo znaka Oreo firme kao i na kraju ovog video snimka.

Kupcima koji gledaju ovo reklamiranje proizvoda Oreo u kojem se kolač polako umače u mleko podsvesno se izaziva žudnja za Oreo kolačićem a samim tim počinje da im curi voda na usta što je samo još jedan korak do kupovine.

Konstantnim umakanjem Oreo kolača do pola u čašu mleka na liftu se zbog optičke obmane prikazuje najukusniji način konzumiranja kolačića jer se kolačić malo umoči u mleko pa se odgrize jedan kraj, pa se tako ponavlja sve dok se ne pojede ceo kolač.

Ovaj umačući odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Nabisco i proizvod Oreo je video veliki broj prolaznika u tržnom centru Manhattan ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar