Rejoice: češalj raspetljava strujne kablove
Rejoice: češalj raspetljava strujne kablove

Rejoice proizvod je šampon, Rejoice brend je u vlasništvu firme Procter & Gamble, web stranica je rejoice.com.cn.

Firma Procter & Gamble - P & G je Američka multinacionalna kompanija koja proizvodi sredstva za negu i kozmetiku..., vlasnik je brenda Rejoice, sedište firme je u Cincinnati-u, Ohio, SAD, web sajt je pg.com.

Cilj koncepta kako reklamirati firmu Procter & Gamble je bio u privlačenju pažnje prolaznika na strujne kablove bandera u Bangkok-u, Tajland.

Vidimo ideju kako je reklamiran proizvod Rejoice, postavljen je ogromni češalj na razbacane i zamršene strujne kablove u blizini bandere u centralnom poslovnom području Bangkok-a.

Kada prolaznik malo pažljivije pogleda ogromni češalj primećuje busen zamršenih i zapetljanih strujnih kablova kako prolaze kroz zubce češlja i kada pročita poruku "Zapletljava se? Upotrebi Rejoice-ov omekšivač." usled optičke iluzije shvata da je to reklamiranje proizvoda Rejoice.

Svi znamo čemu služi češalj, da razmrsi zapetljanu i ukovrdžanu kosu a upravo poruka u ovom konceptu kako reklamirati firmu Procter & Gamble sugeriše da se umesto češlja upotrebi svima u Tajlandu dobro poznati Rejoice šampon čija je funkcija pored raščešljavanja i raspetljavanja kose i omekšavanje i omogućavanje kosi da bude glatka.

Vidimo način kako je reklamiran proizvod Rejoice šampon koji kosu čini mekom i glatkom što je ključni faktor u podizanju samopouzdanja žene, Rejoice pomaže ženama da snove pretvore u stvarnost čineći svakodnevni život više glatkim.

Taj češljasti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu P & G i proizvod Rejoice šampon je video veliki broj prolaznica ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar