Indus Pride rukohvat u busu krigla piva
Indus Pride rukohvat u busu krigla piva

Indus Pride je pivo napravljeno specijalno za Indiju sa Indijskim začinima koji mu daju Indijski ukus, Indus Pride je brend u vlasništvu SABMiller firme, web stranica je www.sabmiller.in/indus-pride.

SABMiller je multinacionalna kompanija koja je proizvođač piva, vlasnik je brenda Indus Pride, sedište je u London-u, Engleska, web sajt je www.sabmiller.com.

SABMiller firma je smislila kreativan način kako reklamirati novo bezalkoholno pivo Indus Pride u busu koji se vozi na relaciji Bangalore - Kempegowda međunarodni aerodrom, koji se nalazi na obodu grada.

Firma SABMiller u svrhu reklamiranja proizvoda piva je postavila plastične ručke na horizontalne cevi koje su prikačene za plafon busa.

Ovo reklamiranje firma SABMiller je uradila u martu mesecu kada je vrhunac sezone putovanja avionom i kada je saobraćaj veći za oko 50% u odnosu na ostali period u godini, ciljna grupa ovog maštovitog načina kako reklamirati Indus Pride pivo su bili turisti koji prvi put dolaze u Indiju ali i lokalno stanovništvo.

Plastične ručke izgledaju kao krigle piva a vise u horizontalnom položaju sa cevi, pri dnu krigle je žuto zlatna boja nadaleko poznata boja tečnosti piva sa belom bojom pri vrhu koja nalikuje beloj peni, na zlatnoj boji piva se nalazi i logo znak kao i naziv brenda Indus Pride čija je svrha reklamiranje proizvoda piva.

Kada se putnik u busu drži za plastičnu dršku rukohvat usled optičke iluzije izgleda kao da putnik naginje kriglu Indus Pride piva koju ispija.

Krigle piva Indus Pride vise sa cevi u busu na malom rastojanju jedna do druge, kada nekoliko putnika drži krigle piva usled optičke varke izgleda kao da se putnici nalaze u nekoj kafani za šankom.

Taj inovativni odgovor na pitanje kako reklamirati firmu SABMiller i proizvod bezalkoholno Indus Pride pivo je video veliki broj putnika u busevima ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar