Firma Schuhkult je trendi prodavnica obuće u Berne-u, Švajcarska, web sajt firme je www.schuhkult.ch.

Ciljna grupa Schuhkult firme u ovom reklamiranju proizvoda cipela su bile poslovne žene koje dolaze u obližnji restoran u pauzi da ručaju i to su uglavnom one žene koje ganjaju karijeru i nemaju baš mnogo vremena za obilazak prodavnica.

Za potrebe ovog interesantnog načina kako reklamirati obuću firme Schuhkult u Berne-u, Švajcarska, odštampane su slike ženskih nogu i cipela.

Slike ženskih nogu sa cipelama su zalepljene na podmetače za jelo i oni su postavljeni na stolove u obližnjem restoranu u komšiluku odmah do prodavnice i to je bio način Schuhkult firme kako je reklamirala proizvode ženske cipele.

Kada se pogleda ovo reklamiranje firme Schuhkult na podmetaču, izgleda kao da je žena slikana odgore odnosno iz ptičije perspektive, podmetač za jelo je polukružni i odsečen je ravno kako bi se uklopio uz ravnu ivicu stola a ostao je odsečeni deo gde se vide ženske noge sa cipelama.

Kao što vidimo u ovom konceptu kako reklamirati firmu Schuhkult, na podmetaču je vrh suknje zatim ženske noge kako su prekrštene, na levom stopalu je cipela obuvena a desna je bosa i prekrštena ispod leve noge dok se u desnom delu nalazi neobuvena cipela a na njenom unutrašnjem đonu se nalazi adresa i naziv prodavnice firme Schuhkult.

Kada žena sedne za sto da bi poručila jelo ona prvo ugleda podmetač za jelo i tada usled optičke iluzije izgleda kao da gleda svoje noge a kada vidi adresu prodavnice i naziv firme Schuhkult na unutrašnjem đonu neobuvene cipele usled optičke obmane ima utisak kao da se nalazi u prodavnici cipela i da upravo proba cipele.

Namera u ovom kreativnom načinu kako se reklamirala firma Schuhkult je bila omogućiti ženama da probaju cipele za vreme pauze za ručak jer su žene uvek u potrazi za lepim cipelama kako bi im noge bile još lepše i privlačnije.

Sa ovim interesantnim reklamiranjem proizvoda cipela, ženama nije dosadno dok čekaju poručeno jelo a kada jelo stigne i konobar ga postavi na podmetač tada su stopala i cipele prekrivene posuđem i escajgom pa žene nisu gadljive na takav prizor.

Ovaj podmetačasti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Schuhkult i proizvod cipele je videla svaka žena u restoranu ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar