Toys: dvospratni bus se vozi na AA baterije
Toys: dvospratni bus se vozi na AA baterije

Toys Direct je firma koja se bavi prodajom igračaka, asortiman su: vozovi, busevi, lutke, drvene igračke, igrice, akcione figure i fensi haljine, firma je smeštena na severoistoku Engleske u Middlesbrough-u, web sajt je bio toysdirect.com.

Firma Toys Direct je u poslu prodaje igračaka više od 4 decenije, jedan je od pionira u prodaji igračaka preko interneta sa akcentom na brzoj isporuci i sloganom "Kvalitetne igračke isporučene direktno na vašim vratima".

Toys Direct firma je usmerila reklamiranje igračaka ka baterijama na double decker busu koji se vozio po gradu Newcastle na Tyne-u, Engleska.

Firma Toys Direct je smislila genijalan način kako reklamirati proizvode igračke, ugradila je 3 velike valjkaste baterije tipa AA u bočnu stranu double decker busa ispod prozora gornjeg sprata, baterije su postavljene horizontalno jedna do druge u nizu sa federčićem u levoj strani kućišta za baterije.

Kao što vidimo u ovom konceptu kako reklamirati igračke firme Toys Direct, po izgledu baterija koje su ugrađene bočno u bus može se zaključiti da tako ogromne baterije te veličine ne postoje, one veoma podsećaju na Duracell male baterije tipa AA jer imaju zlatno crnu kombinaciju boja i veliki znak + na zlatnom delu baterije.

I tek kada se malo pažljivije pogleda u kombinaciji zajedno: 3 baterije pri vrhu busa, zatim iza šofera naziv web sajta toysdirect.com u kome je reč igračke i stvarni veliki bus u prirodnoj veličini tek tada se usled optičke iluzije shvata inovativan način kako se reklamirala firma Toys Direct, stvarni bus predstavlja bus igračku a velike baterije predstavljaju male baterije jer su kod male igračke busa i baterije proporcionalno manje i baš one veličine koje odgovaraju baterijama tipa AA.

Ovim reklamiranjem firma Toys Direct podseća odrasle prolaznike i putnike busa gde da idu u kupovinu igračaka za svoju decu.

Ovaj baterijasti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Toys Direct i proizvode igračke je privukao pažnju ogromnog broja putnika na buskim stanicama kao i prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar