Wakkere Bakker: kriške hleba trakasti bilbord
Wakkere Bakker: kriške hleba trakasti bilbord

Firma De Wakkere Baker je Belgijsko pekarsko udruženje koje proizvodi hleb, sedište firme je u Bruxelles, Belgija, web sajt je wakkerebakker.be.

De Wakkere Baker firma je smislila kreativan način kako reklamirati svoj proizvod sveže rezani hleb na trakastom rotirajućem bilbordu.

Bilbord za reklamiranje svežeg hleba se sastoji od uskih vertikalnih rotirajućih panelnih traka, trivision panela, između tih traka se nalazi mala praznina, usled optičke iluzije hleb proizvod firme De Wakkere Baker izgleda kao da je isečen na kriške.

Kako reklamirati hranu firme De Wakkere Baker, kada vertikalne trostrane prizme bilborda rotiraju tada se slika hleba pojavljuje i zbog optičke varke izgleda kao da se trenutno svež hleb firme De Wakkere Baker seče na kriške.

Kako reklamirati kriške hleba a da ostanu u pamćenju, kada pri vrhu bilbord reklame pročitamo slogan: "Uvek sveže iseckan" potpuno nam je jasno da pekar u De Wakkere Baker pekari pred kupcima seče hleb na komade, kriške, parčadi ili baš onoliko koliko kupac poželi.

Ta vrsta usluge je verovatno ili za one koji ne jedu mnogo hleba ili za one kojima je džep plitak pa ne mogu da priušte sebi celu veknu, ovo mi zvuči nešto mnogo poznato kao da je sa naših prostora.

Ovaj kriškasti odgovor na pitanje kako reklamirati firmu Wakkere Bakker i proizvod kriške hleba je video veliki broj prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar