JM: otkidanje papirnih zuba sa bandere
JM: otkidanje papirnih zuba sa bandere

Zubarska ordinacija Dr. John Mullaly-a je smeštena u Muskegon-u, Mičigen, SAD.

Kako reklamirati zdravstvenu firmu zubarsku ordinaciju Dr. John Mullaly-a na zanimljiv način, pa postavljajući flajere na stub na ulici odmah pored prometnog trotoara po kome se prolaznici kreću.

Dr. John Mullaly je u svrhu reklamiranja firme postavio oko telefonskog stuba 2 ružičaste horizontalne papirne trake i bele otkidajuće vizitkartice preko njih.

Kako reklamirati firmu zubarsku ordinaciju u ambijentu iz zasede prolaznicima, Dr. John Mullaly je ružičaste papirne trake i bele otkidajuće papirne flajere postavio na stub na visini sa koje prolaznici mogu lako da ih otkinu rukom.

Kada prolaznik iz daljine pogleda reklamiranje firme na stubu usled optičke iluzije ružičaste trake izgledaju kao ružičaste desni jer su polukružne baš kao i desni u ustima a beli otkidajući flajeri podsećaju na zube jer se na donjoj traci nalaze prikačeni odgore a na gornjoj traci prikačeni odole baš kako i zubi u ustima izgledaju.

Efekat kako se reklamirala firma Dr. John Mullaly-a je naročito pojačan kada je već otkinuto nekoliko belih flajera što stvara optičku varku da neki zubi nedostaju ili da su neki zubi puni karijesa jer crni tekst preko belih flajera podseća na karijes na zubima što odmah asocira da je takvim zubima potrebna usluga Dr. John Mullaly zubarske ordinacije.

Onaj kome trebaju usluge zubarske ordinacije Dr. John Mullaly-a otkine vizitkarticu sa stuba veoma brzo i lako čime se usled optičke obmane stvara efekat kao da Dr. John Mullaly vadi zube veome brzo, lake ruke i bezbolno.

Ovaj otkidajući odgovor na pitanje kako reklamirati firmu zubarsku ordinaciju Dr. John Mullaly-a i uslugu opravke zuba je privukao pažnju ogromnog broja prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar