FirstBank je banka koja pruža usluge: potrošačkog bankarstva, komercijalnog bankarstva i finansijskih usluga širokog spektra, sedište banke je u Lakewood-u, Kolorado, SAD, web sajt je www.efirstbank.com.

1stBank je osmislila veoma interesantan način kako se reklamirati, postavila je poslovne vizitkartice svojih malih klijenata na bilborde.

FirstBank je zakupila rotirajuće bilborde u prostoru za čekanje na Denver-skom međunarodnom aerodromu reklamirajući poslovne vizitkartice stotina klijenata svoje banke.

Denver-ski aerodrom je veoma prometno mesto gde mnogi poslovni ljudi ubijaju vreme čekajući svoj let pa se dosađuju i traže nekakve zanimacije.

Vidimo kako se 1stBank reklamirala postavivši preko 500 poslovnih vizitkartica malih firmi na 4 rotirajuća bilborda od kojih je svaki 1,75 m visok i 3 m u obimu.

Bilbordi koji reklamiraju FirstBank su u obliku stubova u holu Denver-skog aerodroma, preko poslovnih vizitkartica je providni pleksiglas sa pozadinskim osvetljenjem.

Pri dnu bilborda vidimo kako se reklamirala 1stBank, na zelenu površinu je postavila tekst slogana "Mi brinemo o malom biznisu" a pored desno na narandžastoj površini je i logo znak 1stBank-a.

Kada prolaznik iz daljine ugleda FirstBank bilbord odmah pomisli da su to nekakve akcije i popusti banke ali kada se približi odmah mu postaje jasno da je 1stBank banka veoma zainteresovana za svoje male klijente potvrđujući to u kreativnom reklamiranju sa 500 vizitkartica malih firmi koje su im ukazale poverenje.

1stBank je u ovom načinu kako se reklamirala u ambijentu pružila i malim firmama mogućnost da budu viđene i da se reklamiraju besplatno preko svoje banke, jednom rečju obostrano zadovoljstvo jer ne mogu sve male firme da se reklamiraju na tako prometnom mestu kao što je Denver-ski aerodrom.

Taj vizitkartičasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa 1stBank-ovom brigom za male klijente je privukao pažnju šetača i čekača na aerodromu ali još veći broj posetilaca interneta je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar