Dr Best: harmonika busa savija četkicu za zube
Dr Best: harmonika busa savija četkicu za zube

Dr. Best je Nemački brend koji simbolizuje modernu stomatološku zaštitu sa fleksibilnim četkicama za zube, brend Dr. Best je u vlasništvu firme GlaxoSmithKline, na web sajtu www.dr-best.de se mogu pronaći: saveti, proizvodi i usluge.

GlaxoSmithKline - GSK je britanska farmaceutska multinacionalna kompanija koja proizvodi potrošačke proizvode oralne higijene, GlaxoSmithKline je vlasnik brenda Dr. Best, sedište firme je u London-u, Velika Britanija, web sajt je www.rs.gsk.com.

Koncept kako se reklamirati sa Dr Best-ovim proizvodom četkicom je bio u postavljanju slike četkice za zube na bočnu stranu buseva po Nemačkoj.

Kao što vidimo kako se reklamirao brend Dr Best, postavio je ogromnu sliku četkice za zube na bočnu stranu busa harmonikaša, četkica se proteže od početka busa od šofera pa sve do kraja busa.

Ovaj bus harmonikaš je sastavljen iz 2 dela, kao što se vidi u ovom reklamiranju proizvoda četkice, delovi busa su spojeni zglobom koji izgleda potpuno isto kao harmonika muzički instrument, funkcija harmonike zgloba je kada bus skreće u krivinu da se prelama i savija kako zbog prevelike dužine ne bi ometao saobraćaj u većem obimu i kako bi uopšte mogao da skrene u užim ulicama.

GSK firma je osmilila koncept kako se reklamirati sa proizvodom za čišćenje Dr Best-ovom četkicom za zube, na sredini drškice je savitljivi deo koji usled optičke iluzije podseća na par talaščića a koji takođe usled optičke obmane podsećaju na harmonika princip savijanja i baš zbog toga je i taj deo drškice četkice za zube postavljen tačno na zglob harmonike busa.

Kada prolaznik vidi talasasti srednji deo četkice na harmonika zglobu busa i kada pročita slogan koji se proteže po četkici "Nova Dr. Best fleksibilna četkica za zube" tada shvata koncept kako se reklamirao brend Dr. Best-a ističući najveći kvalitet svoje četkice njenu savitljivost koja omogućava efikasnije čišćenje zuba i u manje pristupačnim delovima vilice.

A još kada bus baš skreće u krivinu i kada prolaznik baš tada pogleda u harmoniku zglob busa tada usled optičke iluzije može da primeti i efekat savijanja drške četkice i da se oduševi reklamiranjem proizvoda Dr. Best-ove fleksibilne četkice za zube.

Ovaj savitljivi odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Dr Best-ovim proizvodom četkicom za zube je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar