Asahi India Glass - AIS je vodeći proizvođač stakla u Indiji za industriju: automobilsku, građevinsku..., sedište firme je u New Delhi-u, India, web sajt je www.aisglass.com.

Firma Asahi India Glass proizvodi staklo Stronglas koje je pojačano staklo, nekoliko puta jače od običnog, veoma visoke tvrdoće.

Asahi India Glass firma je smislila kreativan način kako se reklamirati sa građevinskim proizvodom Stronglas staklom u ambijentu, da bi istakla jačinu stakla Stronglas AIS kompanija je staklene ploče postavila vertikalno i na njih prikačila 2 horiznotalna odbojnika zaustavljača vozova na kraju šina koloseka glavnih terminala željezničkih stanica u Mumbai-u, Indija.

Kada putnici na željezničkoj stanici prolaze pored takvog zanimljivog načina kako se reklamirala firma Asahi India Glass sa proizvodom Stronglas staklom usled optičke iluzije stiču utisak kao da je staklo dovoljno snažno, tvrdo i otporno na udar da čak može da zaustavlja vozove.

Ovaj odbojnički odgovor na pitanje kako se reklamirati sa AIS-ovim proizvodom Stronglas staklom je privukao pažnju velikog broja putnika na željezničkim stanicama ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na web sajtove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar