Broke Bike Alley je prodavnica i servis za bicikle sa sedištem u Fernie-u, British Columbia, Kanada a Terry Miller je stručna osoba serviser.

Broke Bike Alley je smislio genijalan način kako se reklamirati sa alatima kupcima, preko poslovnih vizitkartica koje su deljene ciljnoj grupi.

Vidimo kako se reklamirao Broke Bike Alley koji je dizajnirao dva različita alata dve različite vizitkartice jedna je od metala u obliku ključa a druga je od gume za lepljenje probušene gume bicikla.

Slika 1 - poslovna metalna vizitkartica na sebi ima: mini lenjir, proreze za matice, proreze za žbice kao i za poklopce za flaše.

Slika 2 - metalna vizitka je višenamski ključ koji može da posluži za opravku, za dotezanje i zatezanje olabavljenih matica i žbica kao i za otvaranje poklopaca na flašama.

Metalna vizitkartica može da se nosi u novčaniku ili džepu i da posluži još jednoj svrsi a to je da se pročitaju sa nje kontakt podaci baš kao što vidimo u ovom konceptu kako se reklamirao Broke Bike Alley.

Slika 3 - poslovna vizitkartica od vulkanizirane gume može da posluži u lepljenju probušene gume, sa nje takođe mogu da se pročitaju kontakt podaci i pozove Broke Bike Alley servis za profesionalnu uslugu lepljenja gume bicikla.

Korist i metalne i gumene vizitke je da posluži na terenu i u prirodi u slučaju hitne opravke bicikla kao i iščitavanje kontakt podataka sa njih kako bi se posle moglo doći do Broke Bike Alley servisa gde će to biti odrađeno profesionalno.

Taj alatasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Broke Bike Alley-ovim proizvodom vizitkom je dobio veliki broj ciljanih kupaca ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu koje je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar