Carl's Jr. je Američki lanac restorana brze hrane koji se nalazi na zapadu i jugozapadu SAD-a sa internacionalnom ekspanzijom, sedište firme je Carpinteria, Kalifornija, SAD a web sajt je www.carlsjr.com.

Carl's Jr. sa ovim video reklamiranjem proizvoda Western Bacon Six Dollar Burger-a je hteo da predstavi njegov savršen ukus sa savršenom ženom u reklami Padma-om Lakshmi, ona je nagrađivani pisac, glumica, foto model, autor knjiga o kuvanju, vrhunski kuvar i guru za hranu.

Carl's Jr. je smislio način kako se reklamirati sa sendvičima sa seksipilnošću Padma-e Lakshmi, vidimo kako se ona šeta kroz pijacu hrane uz predivnu pozadinsku seksi muziku koja dodatno raspaljuje strasti, izgovara kako je oduvek imala ljubavnu vezu sa hranom, zatim provlači svoje lepo oblikovane prste kroz: papričice, semenke, začine...

Padma izgovara - posle putovanja svetom i pisanja kuvara mislim da sam probala svaki zamisliv ukus ali ipak ima nešto u vezi Western Bacon-a.

Zatim vidimo kako u ovom reklamiranju proizvoda Western Bacon Six Dollar Burger-a Padma seda na stepenice prisećajući se školskih dana, baca se slasno i strasno na debeli hamburger, zadiže suknju, širi noge a onda simulira usporeni sex sa hamburgerom: sisa, liže, gricka, dodiruje i mazno gleda goveđi hamburger.

Kako se reklamirati ciljnoj grupi, najveći obožavaoci hamburgera su deca i tinejdžeri, pa je zato ovo video reklamiranje usmereno naravno najviše ka mlađoj populaciji ali je reklama ipak usmerena i ka još neodlučnim muškarcima koji vole dobro parče mesa a i da se dobro hrane.

Pri kraju reklamiranja u videu vidimo naziv hamburgera "The Western Bacon Six Dollar Burger" ispod je taj sočni hamburger a ispod njega je opis mesa "100% crna Angus govedina" a u sledećoj sceni vidimo logo znak, desno od njega naziv firme Carl's Jr. a ispod je i slogan "Više nego samo parče mesa".

Ovaj ližući odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Carl's Jr.-ovim proizvodom Six Dollar Burger-om preko video snimka je bio veoma efikasan jer postavljanjem videa na društvene mreže je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava komentarisanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar