Encor: bušilica probija beton zida
Encor: bušilica probija beton zida

Enkor je kompanija koja se bavi trgovinom na veliko i malo raznoraznim ručnim alatima vodećih svetskih proizvođača ali i pruža usluge kućnih popravki, sedište firme je u Voronezh-u, Rusija, web sajt je www.enkor.ru.

Kompanija Encor je smislila kreativan način kako se reklamirati prolaznicima, postavila je ogroman poster građevinskog radnika kako bušilicom za beton probija betonski ugao sa vrhom bušilice koji se pojavljuje iza ugla kroz razvaljeni beton.

Na prednjoj strani fasade iznad ulaza u prodavnicu Encor je u svrhu reklamiranja proizvoda alata postavljen veliki poster građevinskog radnika sa zaštitnom kacigom na glavi kako čvrsto drži ručnu električnu vibracionu bušilicu za beton, iza bušilice se nalazi i razvaljeni beton nekog zida sa armaturom koja se probija iz njega.

Na bočnoj strani fasade iznad prodavnice se vidi kako se reklamirala kompanija Encor, na zidu je probijeni beton sa rešetkastom armaturom kako štrči kao i vrh burgije bušilice koji viri iz polomljenog betona.

Zbog namere reklamiranja proizvoda alata, na vrhu prednje fasade prodavnice se nalazi reč - Električni instrument, ispod je naziv firme Enkor a pri dnu levo je logo znak i u njemu naziv firme Enkor, desno u produžetku je reč - Oprema.

Kada prolaznik vidi ceo taj prizor građevinskog radnika sa vibracionom bušilicom na prednjem zidu i razvaljeni beton sa vrhom burgije na bočnom zidu prodavnice, odmah mu postaje jasno da se radi o reklamiranju proizvoda firme Enkor koja se bavi prodajom ručnog alata ali i pružanjem usluga popravke.

Ovaj bušeći odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Encor-ovim proizvodom bušilicom je privukao pažnju velikog broja prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar