Encor bušilica probija beton zida
Encor bušilica probija beton zida

Enkor je kompanija koja se bavi trgovinom na veliko i malo raznoraznim ručnim alatima vodećih svetskih proizvođača ali i pruža usluge kućnih popravki, sedište firme je u Voronezh-u, Rusija, web sajt je www.enkor.ru.

Kompanija Encor je smislila kreativan način kako se reklamirati prolaznicima, postavila je ogroman poster građevinskog radnika kako bušilicom za beton probija betonski ugao a vrh bušilice se pojavljuje iza ugla kroz razvaljeni beton.

Na prednjoj strani fasade iznad ulaza u prodavnicu Encor je u svrhu reklamiranja proizvoda alata postavljen veliki poster građevinskog radnika sa zaštitnom kacigom na glavi kako čvrsto drži ručnu električnu vibracionu bušilicu za beton, iza bušilice se nalazi i razvaljeni beton nekog zida sa armaturom koja se vidi iz njega.

Na bočnoj strani fasade iznad prodavnice se vidi kako se reklamirala kompanija Encor, na zidu je probijeni beton sa rešetkastom armaturom kako štrči a iz polomljenog betona viri vrh burgije bušilice.

Zbog namere reklamiranja proizvoda alata na vrhu prednje fasade prodavnice se nalazi reč - Električni instrument, ispod je naziv firme Enkor a pri dnu levo je logo znak i u njemu naziv firme Enkor, desno u produžetku je reč - Oprema.

Kada prolaznik vidi ceo taj prizor građevinskog radnika sa vibracionom bušilicom na prednjem zidu i razvaljeni beton sa vhom burgije na bočnom zidu prodavnice odmah mu postaje jasno da se radi o reklamiranju proizvoda firme Enkor koja se bavi prodajom ručnog alata ali i pružanjem usluga popravke.

Ovakav genijalan odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Encor-ovim proizvodom bušilicom je privukao pažnju velikog broja prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovakvo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar