Goddess Beyond Beauty - GBB je ženski salon lepote koji pruža uslugu depilacije voskom, sedište je u Bucharest-u, Rumunija, web stranica je www.saloane-bucuresti.ro/salon-gbbeauty.

Goddess Beyond Beauty je bio novootvoreni ženski salon lepote u jednoj od najvećih poslovnih zgrada u Bucharest-u i zato što je počinjao sa radom reklamiranje usluge je trebalo da bude sa minimalnim budžetom i iznenađujuće kako bi privuklo potencijalne klijente.

Goddess Beyond Beauty ženski salon lepote je smislio genijalan način kako se reklamirati ciljnoj grupi žena, na zid poslovne zgrade je postavio plakat koji je samo grubi crtež sa linijama konture ženskih gaćica sa trakicama koje vire iz njih.

Kada se u ovom reklamiranju pogleda plakat iz daljine, trougao čije su vertikalne strane malo zaobljene i savijene ka unutra, vide se sa leve i desne strane crne skoro horizontalne trakice i tada postaje jasno usled optičke iluzije da trouglasti žbunasti grm predstavlja ženske gaćice sa stidnim dlačicama koje štrče napolje.

Kako se reklamirati u ambijentu iz zasede, kada prolaznica prilazi bliže posteru stidne dlačice postaju trakice sa brojem telefona Goddess Beyond Beauty salona lepote koje se mogu otkinuti i rezervisati termin za depilaciju voskom.

Kao što vidimo kako se reklamirao Goddess Beyond Beauty salon sa svojom uslugom depilacije, usled optičke obmane izgleda kada se veći broj trakica sa brojem telefona otkine kao da je devojka koja nosi gaćice skoro depilirana.

Poruka ovog reklamiranja je da je usluga depilacije voskom intimnih dlačica u salonu lepote Goddess Beyond Beauty isto tako laka, brza i bezbolna kao i kada se otkidaju papirići sa plakata.

Iznad žbunastog grma je naziv usluge koju pruža Goddess Beyond Beauty salon "Profesionalna depilacija voskom" uputstvo gde se nalazi GBB salon lepote je odmah desno od nje "Sada na trećem spratu" u donjem desnom uglu plakata je i naziv GBB čija je svrha reklamiranje salona lepote.

Taj žbunasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa GBB-ovom uslugom depilacije je bio veoma efikasan jer plakat oživi kada se otkidaju trakice sa telefonom, postavljanjem takve slike na blogove je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava šerovanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar