Gold’s Gym: bodibilder pozira na kecelji
Gold’s Gym: bodibilder pozira na kecelji

Gold’s Gym je Američki lanac međunarodnih fitnes centara, svaka teretana ima širok spektar raznih sprava za vežbanje, grupne vežbe i lične trenere, sedište je u Dallas-u, Texas, SAD, web sajt je www.goldsgym.com.

Firma Gold’s Gym je smislila zanimljiv koncept kako se reklamirati sa fitnes uslugom, odštampala je sliku bodibildera na kecelji i podelila berbernicama u Cairo-u, Egipat.

Ideja reklamiranja firme Gold’s Gym je bila da se prezentuje na keceljama u berbernicama Cairo-a san muškaraca za zgodnim i snažnim telom i na taj način bi se posle animirala većina muškaraca u Cairo-u koja malo preduzima bilo šta da poboljša svoj izgled i na kraju kao rezultat toga bi se privukli novi članovi u klub.

Kao što vidimo kako se reklamirala usluga fitnesa, savršeno nabildovano telo muškarca bez glave sve do nožnih prstiju podbočeno u struku je odštampano na kecelji u cilju da muškarac kada mu berberin postavi kecelju vidi kako bi mogao da izgleda kada bude trenirao u Gold's Gym-u, logo znak sa nazivom firme je obrnuto odštampan na kecelji kako bi bio čitljiv preko ogledala.

U ovom načinu kako se reklamirati sa Gold's Gym uslugom je postignuto da muškarac za vreme šišanja ima dovoljno vremena da se uveri kako mu dobro stoji mišićavo telo, jer šišanje obično traje 10-ak minuta a dodatna asocijacija je bila da obično toliko traje i poziranje bodibildera na pozornicama.

Ovakvim reklamiranjem firma Gold's Gym je stvorila optičku iluziju u kojoj se podbočeni bodibilder koji se šiša ogleda u ogledalu i polako uviđa kako mu se dopada njegovo razvijeno i mišićavo telo.

Vizitkartica Gold's Gym firme sa telefonskim brojem i adresom davana je mušterijama prilikom izlaska iz berbernice.

Rezultat koncepta kako se reklamirala firma Gold’s Gym je bio: povećano pričanje o fitnes klubu, mnogi muškarci su snimali scenu poziranja bodibildera na svojim mobilnim telefonima i kasnije pokazivali svojim prijateljima, bio je povećan broj prijava za učlanjenje u teretanu a povećan je i broj poseta berbernici za šišanje.

Taj keceljasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Gold’s Gym fitnes uslugom je video veliki broj posetilaca berbernica ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar