Indivi je modni brend pop stila namenjen mlađim poslovnim ženama koje ganjaju karijeru, u ponudi su: odeća, obuća, tašne..., Indivi je brend kompanije World Co., web stranica je www.store.world.co.jp/ indivi.

World Co. je kompanija koja proizvodi odeću sa sedištem u Kobe-u, Japan, vlasnik je brenda Indivi, web sajt je www.store.world.co.jp.

Indivi brend je reklamiranje proizvoda odeće usmerio ka ogledalu u prometnom tržnom centru u Tokyo-u, Japan u blizini ciljne grupe žena gde rade i kupuju.

World Co. firma je smislila genijalan način kako se reklamirati ženama, postavila je ogromno ogledalo u holu tržnog centra koje je sastavljeno od niza manjih ogledala čija širina odgovara širini uobičajene kabine a na svako od tih ogledala je postavila jedan komad ženske odeće.

Vidimo kako se reklamirao brend Indivi poslovnim japankama, tako što je postavio na ogledala komade ženske odeće: haljine, vruće pantalonice, jakne, čizme, komplet, farmerice, tašnu, suknje... svaki od tih odevnih predmeta se nalazi na ogledalu u visini jedne prosečne japanske žene.

Kada se žena kreće pored ogledala ona ugleda odevne predmete na ogledalima zatim pročita poruku "Podesite * Indivi" iznad ogledala na levoj strani i tada joj ceo taj prizor reklamiranja proizvoda Indivi usled optičke iluzije počinje da liči na kabinu u prodavnici u kojoj se presvlači kada proba neku odeću.

Iznad ogledala vidimo koncept World Co. firme kako se reklamirati sa tekstom, levo gore je poruka "Podesite * Indivi" desno pored u produžetku je tekst "05 - 06 Jesen / Zima kolekcija" a u desnom uglu je tekst čiji redovi se nižu jedan ispod drugog "Pronađite vaš novi stil", "Upoznajte svoju novu lepotu", "Probajte nas ... mi ćemo podesiti * vaše nove dane", "Pregledajte novi Indivi".

I tada čitajući tekst iznad ogledala žena shvata usled optičke varke funkcionisanje ovog interesantnog načina kako se reklamirao brend Indivi, to je kolekcija za jesen / zimu u kojoj može da pronađe svoj stil vizuelno probajući razne odevne predmete ne ulazeći u prodavnicu i kabinu.

Proizvodi odeće i obuće u ovom reklamiranju su se sami približili poslovnim ženama koje mogu da zastanu da probaju odeću i za tili čas nastave dalje svojim putem.

40.000 $ su bili troškovi reklamiranja Indivi proizvoda odeće a ostvarena je pokrivenost u medijima sa vrednošću od 500.000 $.

U periodu reklamiranja proizvoda prodaja je porasla za 110% u odnosu na prethodnu godinu.

Taj ogledalasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Indivi-ovim proizvodima je video veliki broj žena u tržnom centru a još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu koje je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar