Sundown: zatamnjivač devojčine kože
Sundown: zatamnjivač devojčine kože

Sundown brend ima kompletnu liniju proizvoda za uživanje na suncu: krema, losiona i gelova za sunčanje, za Sundown život se vrti oko sunca, Sundown je brend Johnson & Johnson firme, web sajt je sundown.com.br.

Johnson & Johnson je američka multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom: kozmetičkih, farmaceutskih, medicinskih i sličnih proizvoda..., sedište J & J-a je u New Brunswick-u, New Jersey, SAD, web sajt je jnj.com.

Krema za sunčanje omogućava uživanje napolju na suncu, postoje zaštitni faktori po jedan za svaki tip kože, losion protiv opekotina od sunca apsorbuje ili reflektuje neko od sunčevih ultravioletnih UV zračenja na koži koja je izložena sunčevoj svetlosti i na taj način pomaže u zaštiti od opekotina od sunca.

Johnson & Johnson firma je smislila interaktivan način kako se reklamirati sa kozmetikom Sundown, postavila je na buskoj stanici u Sao Paulo-u, Brazil poster devojke u dvodelnom kupaćem kostimu kako leži na zelenoj prostirci.

Vidimo kako se reklamirala Johnson & Johnson firma, postavila je ispod zelene prostirke horizontalni prorez za klizni potenciometar koji može da se pomera levo desno a ispod njega 4 plastične flašice koje su raspoređene u pravilnom razmaku a na levom vertikalnom bilbordu je postavila i poruku reklamiranja "Možete imati ten kakav želite, odaberite svoj".

Kada osoba pogleda ceo taj prizor na buskoj stanici: poruku reklamiranja, devojku u kupaćem kostimu, taman ten kože, prostirku, potenciometar kao i plastične flašice, usled optičke iluzije biva jasno da se devojka sunča na plaži primorskog grada Sao Paulo-a u Brazilu i to je bio Johnson & Johnson-ov način kako se reklamirati sa proizvodom losionom za kožu.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju proizvoda Sundown-a devojka drži zatvorene oči kao kada spava za vreme sunčanja štiteći oči od jarkog Brazilskog sunca, sa pažljivijim gledanjem se na plastičnim flašicama može pročitati da su one Sundown-ovi losioni za sunčanje i to za četiri različita tipa kože od najsvetlije do najtamnije baš kao što devojka ima veoma taman ten kože.

Klizni potenciometar kada se priđe bilbordu se nalazi skroz udesno i tada je devojčina koža najtamnija jer je dimer povezan sa pozadinskim svetlom u bilbordu i tada je ugašeno pozadinsko osvetljenje slike a kako se zatamnjivač povlači ulevo tako se i pojačava pozadinsko osvetljenje tako i devojčina koža usled optičke obmane postaje svetlija, to je bio Johnson & Johnson-ov način kako se reklamirati interaktivno sa losionom.

Poruka reklamiranja na levom bilbordu "Možete imati ten kakav želite, odaberite svoj" usled optičke varke sugeriše osobi da pomeranjem zatamnjivača odabere ten koji želi i onda da pogleda plastičnu flašicu losiona za kožu Sundown na kome piše i odgovarajući faktor za taj tip kože.

Johnson & Johnson firma je ovim reklamiranjem stvorila utisak optičkom iluzijom da devojka može da pocrni Sundown-ovim losionom isto tako brzo i lako kao i jednostavnim brzim i lakim pomeranjem dugmeta zatamnjivača levo ili desno koje smanjuje ili povećava osvetljenost sijalice time čineći devojčinu kožu tamnijom ili svetlijom.

Taj zatamnjujući odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Johnson & Johnson-ovim proizvodom Sundown losionom je video ogroman broj prolaznika i putnika buseva ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar