Levis je robna marka Akzo Nobel-a koja obuhvata širok izbor proizvoda iz asortimana boja za unutrašnju i spoljnu dekoraciju, web sajt Levis-a je www.levis.info.

Akzo Nobel je Holandska multinacionalna kompanija koja proizvodi dekorativne boje, premaze i specijalne hemikalije sa sedištem u Amsterdamu, Holandija, vlasnik je brenda Levis, web sajt Akzo Nobel-a je www.akzonobel.com.

Akzo Nobel je smislio interesantan način kako se reklamirati sa Levis-ovim proizvodima farbama u Sint-Niklaas-u.

Akzo Nobel je proizvođač boja i u svrhu reklamiranja svojih proizvoda farbi brenda Levis postavio je veliko izlivanje u Sint-Niklaas-u u jednom od najvećih Flemish gradova ispred tržnog centra u Waasland regionu između Eastern Flanders i provincije Antwerp u Belgiji.

Levis brend boja se želeo reklamirati na ulici i zato je u tu svrhu postavio na vrh telefonskog stuba svoj proizvod veliku limenku boje na kojoj se nalazi ispisan naziv brenda Levis a sam stub je obojio u crveno dok je u podnožju stuba velika mrlja farbe.

Akzo Nobel je smislio genijalan način kako se reklamirati sa građevinskim proizvodom Levis farbom na ulici, na vrhu bandere na visini od 8 metara je postavio svoj proizvod veliku limenku boje pod uglom sa otvorenim delom usmerenim ka dole, limenka je polupuna sa crvenom smesom farbe iz koje se prema dole nastavlja bandera, usled optičke iluzije kada se gleda iz daljine izgleda kao da se iz limene kantice izliva mlaz crvene boje.

Kao što vidimo u ovom inovativnom načinu reklamiranja iz zasede u ambijentu pri dnu bandere na samom delu trotoara kao i na kolovozu kojim se voze automobili se vidi crvena mrlja farbe a kada se pogleda iz daljine usled optičke varke izgleda kao da se vertikalni mlaz farbe razliva po trotoaru ulice i kao da napreduje preko puta.

Ovaj spektakularan odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Levis-ovim proizvodom farbom je pokazao da tamo gde ima farbe tamo se i preliva, to reklamiranje je privuklo pažnju velikog broja slučajnih prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar