Microlax proizvod je brzodelujući klistir koji funkcioniše kao laksativ - pročistač creva, Microlax je 5 ml mini tuba sastavljena od tečnog gela koja ublažava zatvor, Microlax je brend firme Johnson & Johnson, web sajt je www.microlax.com.au.

Johnson & Johnson je američka multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom: kozmetičkih, farmaceutskih, medicinskih i sličnih proizvoda..., Johnson & Johnson je vlasnik brenda Microlax, sedište firme je u New Brunswick-u, New Jersey, SAD, web sajt je www.jnj.com.

Microlax proizvod obezbeđuje nežno i efikasno olakšanje od opstipacije u roku od 30 minuta i podstiče normalan rad creva, Microlax proizvod je laksativ sredstvo za čišćenje creva koje se uzima da izazove pokrete debelog creva i oslobodi stolicu.

Johnson & Johnson je smislio genijalan način kako se reklamirati sa proizvodom Microlax laksativom u Parizu, Francuska, postavio je plakate po gradilištima i mestima za rekonstrukciju fasada pored cevi za spuštanje šuta sa zgrada.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju proizvoda Microlax-a, kada se već postojeća zgrada rekonstruiše, restaurira ili obnavlja pored zgrade je potrebno postaviti vertikalnu cev za spuštanje šuta ili otpada sa zgrade, takva cev se sastoji od segmenata ili kraćih cevi.

Debelo crevo takođe ima vertikalne delove i nabore koji izgledaju kao da je sastavljeno od segmenata, funkcija debelog creva je prikupljanje, prenošenje i pražnjenje otpada koji nastaje u toku varenja hrane.

Kao što vidimo kako se reklamirao proizvod Microlax, Johnson & Johnson firma je iskoristila već postojeće cevi za spuštanje otpada sa zgrada i pored njih na skele je postavila plakate na kojima je poruka "Microlax je laksativ za povremene opstipacije".

Prolaznik krećući se pored gradilišta će sigurno obratiti pažnju i pogledati gore za svaki slučaj da mu nešto ne bi palo na glavu i tada će primetiti koncept kako se reklamirati sa proizvodom Microlax-om, koji se sastoji od plakata i vertiklane cevi za spuštanje otpada a koja usled optičke obmane podseća na debelo crevo.

Još ako u tom trenutku otpad bude padao kroz cev čuće se i zvuci krčanja, škripanja i tutnjanja baš kao što mogu da se čuju zvuci za vreme pražnjenja debelog creva Microlax laksativom.

Kada prolaznik pogleda cev i plakat shvata da posle uzimanja Microlax laksativa nestaje zatvor creva, debelo crevo se tada veoma lako prazni baš kao što na gradilištu kroz vertikalnu cev otpad veoma lako i brzo klizi.

Ovaj otpadajući odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Microlax-ovim proizvodom laksativom je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar