Firma Mondo Pasta proizvodi ekskluzivne testenine sa posebnim kvalitetom od najfinijih sastojaka pod specijalnim proizvodnim procesom, sedište je u Berlin-u, Nemačka, web sajt je mondopasta.de.

Koncept kako se reklamirati sa Mondo Pasta proizvodom testeninom je bio u postavljanju postera glave devojke i mladića na brodove u luci Hamburg, Nemačka.

Kao što vidimo kako se reklamirala firma Mondo Pasta, postavila je ogromnu sliku glave mladića i devojke na početni deo broda na mesto gde se poklapaju usta devojke i mladića sa otvorom odakle izlazi sidreno uže takozvana nozdrva broda.

Glave mladića i devojke u ovom reklamiranju proizvoda rezanaca su ogromne visine 2 m i širine 1,6 m, oči su im zatvorene a usta otvorena formirajući male rupice kroz koje izlazi sidreno uže koje se vezuje za bitvu u marini, užad su svetlo kremaste boje i oko 10-ak metara dugačka.

U ovom konceptu kako se reklamirati sa Mondo Pasta proizvodom špagetima pored glava mladića i devojke se nalazi naziv firme Mondo Pasta sa logo znakom u pozadini a ispod je slogan "Mondo Pasta toliko dobra da je ne možete pustiti!".

Kada se prolaznik šeta marinom pored broda i kada vidi tu čitavu scenu: ogromnu glavu devojke, izraz lica, uže koje izlazi iz usta pričvršćeno za bitvu, naziv firme, logo znak i slogan shvata usled optičke iluzije koncept kako se reklamirala firma Mondo Pasta.

Sidreno uže u ovom reklamiranju proizvoda paste usled optičke obmane izgleda kao špageta jer su oboje kremaste boje i umotane, uže je umotano oko zubaca brodske bitve na doku a špageta umotana u klupko u tanjiru oko zubaca viljuške.

Čitava scena ovog koncepta kako se reklamirati sa Mondo Pasta proizvodom špagetima usled optičke varke izgleda kao da devojka veoma uživa usisavajući rezanac špagete jer je oči zatvorila kako bi sva čula fokusirala na osećaj ukusa testenine u ustima.

Devojka čvrsto ustima drži uže zatežući ga, zato je i slogan "Mondo Pasta toliko dobra da je ne možete pustiti!" aludirajući usled optičke iluzije na fantastičan ukus špageta.

Cilj reklamiranja proizvoda špageta je bio da Mondo Pasta testenine budu popularnije u Hamburg-u ali i u svetu jer je Hamburg druga luka po veličini i frenkventnosti morskog saobraćaja u Evropi, u blizini luke na rivama i marinama se nalazi mnoštvo prodavnica i restorana gde se ogroman broj ljudi šeta i razgleda i zato je luka bila idealno mesto.

Ovaj užetasti odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Mondo Pasta proizvodom špagetima je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar