Gillette je brend: muških žileta, aparata za brijanje i lične higijene, Gillette je u vlasništvu firme Procter & Gamble, web sajt je gillette.com.

Firma Procter & Gamble - P & G je Američka multinacionalna kompanija koja proizvodi: sredstva za čišćenje, proizvode za negu i kozmetiku..., vlasnik je brenda Gillette, sedište firme je u Cincinnati-u, Ohio, SAD, web sajt je us.pg.com/sr.

Koncept kako se reklamirati sa Procter & Gamble je bio u zameni ručnog brisača vetrobranskog stakla ogromnom drškom proizvoda Gillette brijača na benzinskim pumpama u Lima-i, Peru.

Kao i na svim benzinskim pumpama u svetu tako i u Peruu kao što se vidi kako se reklamirala firma Procter & Gamble postoji usluga besplatnog brisanja šoferšajbne automobila špaklom sa drškom koja ima gumenu traku za čišćenje.

Kada se vlasnik automobila zaustavi na benzinskoj pumpi da natoči gorivo zato vreme mu momak Peruanac u ovom reklamiranju proizvoda Gillette nasapunja sapunicom šoferšajbnu a posle toga penu sa stakla briše ogromnim brijačem koji je u sivo-plavoj kombinaciji i na čijoj dršci se nalazi naziv brenda Gillette.

U ovoj ideji kako se reklamirati sa kozmetikom Procter & Gamble, ogromni model brijača je Gillette proizvod Sensor Excel, vlasnik automobila ulazeći i izlazeći iz automobila ne može a da ne zapazi ogromni brijač koji je prava replika originalnog malog Gillette brijača sa žiletima.

Upravo onakvim pokretima kojima vlasnik narasle brade sapunja lice i posle brijačem uklanja dlake i penu ostavljajući gladak trag na koži, istim takvim pokretima Peruanac na benzinskoj pumpi sapunanjem stvara penu i uklanja je sa vetrobranskog stakla ostavljajući takođe gladak trag na staklu i tada vlasnik automobila shvata usled optičke iluzije koncept kako se reklamirala firma Procter & Gamble.

Ovaj brijući odgovor na pitanje kako se reklamirati sa firmom P & G i proizvodom Gillette je video veliki broj vlasnika automobila ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar