Pedigree mirisna nalepnica sa hranom za psa
Pedigree mirisna nalepnica sa hranom za psa

Firma Pedigree Petfoods je ogranak Američke kompanije Mars, Pedigree je proizvođač hrane za pse sa sedištem u McLean-u, Virdžinija, SAD, web sajt je www .pedigree.com.

Mars firma je globalni proizvođač hrane za kućne ljubimce i vlasnik je Pedigree Petfoods-a sa sedištem u McLean-u, Virdžinija, SAD, web sajt je www.mars. com.

Pedigree firma proizvodi hranu za pse koja je hranljiva i sa ukusnim sastojcima koju psi vole, Pedigree je reklamiranje proizvoda hrane usmerila ka trotorarima ispred pet prodavnica u Amsterdam-u, Holandija.

Firma Pedigree je smislila genijalan način kako se reklamirati sa hranom za životinje, na pešačkim stazama ispred prodavnica hrane za pse kao i ispred supermarketa u podršci svetskom danu životinja zalepila je nalepnice koje izgledaju kao posude u kojima se hrane psi.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju Pedigree firme na nalepnici se nalazi slika plastične činijice sa hranom za pse koja je u obliku granulica, Pedigree je nalepnicu namirisao aromom Pedigree proizvoda hrane za pse i zato je nalepnica zbog mirisne iluzije neodoljiva za svakog psa u prolazu.

Kada vlasnik šeta svog psa u blizini nalepnice pas oseti miris hrane i još kada vidi granule u posudi on potrči prema nalepnici i počne je lizati, njuškati i njihati repom levo desno baš kao kada nešto mnogo voli.

Kao što vidimo kako se reklamirala firma Pedigree, vlasniku psa optičkom iluzijom izgleda kao da pas liže nalepnicu jer je prepoznao Pedigree hranu, kada pas dovede vlasnika do nalepnice vlasnik psa najverovatnije neće osetiti miris hrane pa će pomisliti da njegov pas stvarno voli Pedigree proizvod hranu jer se na posudi nalazi Pedigree logo znak.

Psi kada vide i namirišu Pedigree nalepnicu polude i pokažu svom vlasniku kakvu u stvari hranu obožavaju, tada nijedan vlasnik psa ne može proći a da ne kupi proizvod Pedigree hranu za svog kućnog ljubimca iz obližnje prodavnice.

Postoji nešto na čega nijedan pas ne može odoleti a to je miris ukusne i primamljive Pedigree hrane, to je Pedigree i dokazao u ovom inovativnom načinu kako se reklamirao nalepnicom i zato nam Pedigree šalje poruku "Psi vole Pedigree hranu".

Taj simpatični odgovor na pitanje kako se reklamirati sa Pedigree-ovim proizvodom hranom je bio veoma efikasan a efikasnost se još povećala kada su posetioci sajtova videli ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na web sajtove i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar