Firma Accessorize je međunarodni lanac sa preko 1,000 prodavnica u svetu koje prodaju lični pribor i nakit: narukvice, ogrlice, lisice, prstenje, minđuše, lančiće, priveske..., sedište Accessorize firme je u London-u, Velika Britanija, web sajt je www.uk.accessorize.com.

Accessorize firma je reklamiranje proizvoda nakita usmerila ka javnim prostorima: parkiralištima za automobile, stepenicama, kapijama... u Geneva-i, Švajcarska.

Uobičajeno je da su parkirališta za automobile ograđena i to tako što su postavljeni lanci zategnuti preko stubova zbog zabrane parkiranja vozila, zatim na raznoraznim kapijama gde prolaze vozila su takođe razvučeni lanci koji zabranjuju prolaz vozila a ponekad su i na stepenicama postavljeni zategnuti lanci.

Firma Accessorize je za potrebe reklamiranja svojih proizvoda te lance na javnim prostorima zamenila replikama ogromnih narukvica i ogrlica, neke su sastavljene od alki lanaca sa kojih vise replike providnog dragog kamenja sa ukrasima od leptirića napravljenih od alki a neke su sastavljene od okruglih kuglica replike bisera.

Kada ženska osoba pogleda takve ogromne replike ogrlica i narukvica razvučene preko stubova sa cenom i nazivom web sajta www.accessorize.com usled optičke iluzije shvata da je to ogrličarsto reklamiranje firme Accessorize i ceo taj prizor joj pomalo nalikuje prodavnici nakita gde su takođe ogrlice i narukvice razvučene na posebnim stalcima na policama.

Takvo ekstravagantno reklamiranje firme Accessorize i proizvoda nakita je video veliki broj žena prolaznica i vozača ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovakvo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar