Firma Accessorize je međunarodni lanac sa preko 1.000 prodavnica u svetu koje prodaju lični pribor i nakit: narukvice, ogrlice, lisice, prstenje, minđuše, lančiće, priveske..., sedište Accessorize firme je u London-u, Velika Britanija, web sajt je uk.accessorize.com.

Accessorize firma je reklamiranje proizvoda nakita usmerila ka lancima na javnim prostorima: parkiralištima za automobile, stepenicama, kapijama... u Geneva-i, Švajcarska.

Uobičajeno je da su parkirališta za automobile ograđena i to tako što su postavljeni lanci zategnuti preko stubova zbog zabrane parkiranja vozila, zatim na raznoraznim kapijama gde prolaze vozila su takođe razvučeni lanci koji zabranjuju prolaz vozila a ponekad su i na stepenicama postavljeni zategnuti lanci.

Firma Accessorize je za potrebe reklamiranja svojih proizvoda te lance na javnim prostorima zamenila replikama ogromnih narukvica i ogrlica, neke su sastavljene od alki lanaca sa kojih vise replike providnog dragog kamenja sa ukrasima od leptirića napravljenih od alki a neke su sastavljene od okruglih kuglica replike bisera.

Kada ženske osobe pogledaju te ogromne razvučene lance sa nanizanim raznoraznim đinđuvicama, babacoklicama, pufnicama, metalnim leptirićima, staklenim lopticama, plastičnim lopticama, šestougaonim lopticama, metalnim prstenčićima, plastičnim cvetićima, karticama sa cenom i nazivom web sajta accessorize.com okačenim kako vise između stubova parkirališta labavo u luku, usled optičke iluzije ih podsećaju na ogrlice i narukvice razvučene na posebnim stalcima na policama u prodavnicama nakita i tada odmah shvataju da je to ogrličarsto reklamiranje firme Accessorize.

To narukvičasto reklamiranje firme Accessorize i proizvoda nakita je video veliki broj žena prolaznica i vozača ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar