Anlene: amortizer kancelarijske stolice kičma
Anlene: amortizer kancelarijske stolice kičma

Firma Anlene je proizvođač mleka u prahu kao dodatka u ishrani, Anlene proizvod ojačava kosti čini ih jačim i elastičnijim, sedište firme je u Jakarta-i, Indonezija, web sajt je www.anlene.com.

Cilj reklamiranja firme Anlene je bio pokazati vizuelno kako mleko u prahu pomaže u jačanju kostiju ali u isto vreme i održava mobilnost organizma.

Anlene firma je reklamiranje proizvoda usmerila ka amortizeru koji drži naslon stolice po kancelarijama u Jakarta-i, Indonezija.

Kao što vidimo u ovom suplementnom reklamiranju firme Anlene naslon na kancelarijskoj stolici drži amortizer dovoljno snažno i čvrsto da izdrži osobu koja sedeći na stolici se uobičajeno leđima naslanja na naslon ali je u isto vreme amortizer i dovoljno elastičan da dozvoljava manju mobilnost i savitljivost radi udobnijeg sedenja.

Firma Anlene je uobičajeni amortizer kancelarijske stolice prefarbala u belo mlečnu boju, amortizer je spolja sastavljen od malih plastičnih segmenata - rebaraca, na pričvršćivač naslona Anlene je zalepila nalepnicu sa prepoznatljivim crvenim slovima Anlene a ispod je i slogan reklamiranja proizvoda mleka u prahu "Za jake kosti".

Kada se pogleda amortizer na stolici, kancelarijski pacov sa leđa koji sedi na njoj kao i Anlene nalepnica, usled optičke iluzije amortizer stolice podseća na kičmu osobe i odmah postaje jasno da se radi o reklamiranju firme koja nudi proizvode suplemente za ojačavanje kostiju.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Anlene amortizer je mlečno bele boje baš kao i kičma, amortizer je rebrast sastavljen od segmenata baš kao i kičma koja se sastoji od pršljenova, amortizer drži naslon uspravno baš kao što kičma drži gornji deo tela uspravno, amortizer je fleksibilan baš kao što je i kičma fleksibilna zbog pršljenova a sam naslon stolice nekako podseća na grudni koš.

Anlene firma poručuje ovim reklamiranjem svog proizvoda da svako onaj koji koristi njen proizvod mleko u prahu tretman kao dodatak ishrani imaće krupne i snažne kosti ali u isto vreme dovoljno savitljive radi mobilnosti organizma, zato i slogan u ovom reklamiranju proizvoda Anlene glasi "Za jake kosti".

To amortizujuće reklamiranje firme Anlene i proizvoda mleka u prahu je video veliki broj kancelarijskih pacova ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar