Memorin podseća na zaboravljenu bebi nosiljku
Memorin podseća na zaboravljenu bebi nosiljku

Apotheca je Singapurska firma koja snabdeva tržište sa proizvodima: zdravstvene zaštite, nudi širok spektar farmaceutskih proizvoda, medicinske opreme i raznoraznih tableta i hemikalija, web sajt je www.apotheca.com.sg.

Reklamiranje firme Apotheca je usmereno ka sedištu za bebe montiranom na krov taksija kao i na sliku flašice za tablete postavljenu na bočnu stranu taksija koji se vozio po Singapore-u.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju proizvoda tableta ljudi često stavljaju na krov svog vozila raznorazne stvari pre nego što uđu u auto da bi oslobodili ruke i otvorili vrata a onda zaboravljaju na te stvari i tada dolazi do komičnih scena gde se na krovu nalaze te stvari koje se tako voze po čitavom gradu.

U ovom tabletskom reklamiranju firma Apotheca je ponudila tržištu tablete koje povećavaju memoriju pa je upravo iskoristila tu aktivnost zaboravljanja stvari na krovu vozila kako bi podsetila takve osobe da ima rešenja i za takvu sramotnu zaboravnost.

Apotheca firma je montirala bebi nosiljku na krov vozila taksija iznad suvozača a na bočnu stranu na zadnja vrata je postavila veliku flašicu za tablete na kojoj je naziv Memorin a desno u produžetku je slogan u svrhu reklamiranja proizvoda tableta "Poboljšava pamćenje" ispod je naziv web sajta apotheca.com.sg.

Kada prolaznik vidi tu čitavu scenu: bebi nosiljku na krovu, flašicu tableta sa nazivom Memorin i tekst koji poručuje da tablete Memorin poboljšavaju pamćenje usled optičke iluzije postaje jasno da je to reklamiranje firme Apotheca u kome je tata toliko zaboravan da je čak zaboravio svoju bebicu u nosiljci na krovu taksija.

To nosiljkasto reklamiranje firme Apotheca i proizvoda tableta je video veliki broj prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar