Audi: auto sedišta u bioskopu
Audi: auto sedišta u bioskopu

Audi firma je poznati proizvođač koji dizajnira, proizvodi i prodaje kako luksuzne automobile tako i opremu - sedišta, firma se nalazi u Ingolstadt-u, Bavaria, Nemačka a web sajt je audi.rs.

Firmi Audi je bilo potrebno reklamiranje svog proizvoda auto opreme - sedišta radi proširenja tržišta u Litvaniji, pa je zato postavila u Vilnius-u auto sedišta u bioskope.

U Litvaniji su bioskopi veoma posećeni pa su zato u svrhu automobilskog reklamiranja firme Audi u Vilnius-u postaviljena u bioskopsku salu četiri proizvoda auto sedišta između ostalih redovnih sedišta.

Redovna sedišta u biskopskoj sali su crvena dok su Audi-jeva belo crna, na sedištima pri vrhu se nalazi dobro poznati logo znak u obliku 4 spojena kruga i naziv Audi firme što sve odmah pokazuje nameru a to je reklamiranje auto opreme.

Naravno na bioskopskim repertoarima se veoma često prikazuju filmovi silne jurnjave automobilima.

Pa tako oni koji sede baš u auto sedištima koja su namenjena reklamiranju firme Audi imaju dodatni osećaj zbližavanja sa samim filmom, i tako postaju na diskretan način i akteri filma, naravno da se poistovećuju sa vozačem sportskog automobila koji veoma često ume da bude baš Audi.

Posetioci bioskopske sale oni koji sede u automobilskim sedištima namenjenim reklamiranju firme Audi se u akcionom filmu za vreme jurnjave automobilom veoma čvrsto drže za rukohvate proizvoda sedišta ili se naginju napred ili se naginju bočno levo ili desno ili možda jako upiru nogama o pod i guraju sedišta leđima snažno unazad.

Usled optičke iluzije u ovom reklamiranju proizvoda auto sedišta nekom ko posmatra takve gledaoce izgleda kao da se oni stvarno voze u Audi automobilu jer se veoma nemirno ponašaju baš kao i putnici za vreme vožnje u realnom okruženju punom krivina, kada se naginju levo ili desno, ili za vreme kočenja se naginju napred ili se zakucavaju leđima u sedišta usled naglog startovanja na semaforu.

Ovo sedištasto reklamiranje firme Audi i proizvoda sedišta u bioskopu je privuklo pažnju velikog broja posetilaca bioskopa ali još veći broj posetilaca je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na razne vrste web sajtova i društvenih mreža.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar