Body Cream: krema za seksipilnija kolena
Body Cream: krema za seksipilnija kolena

Boots firma je farmaceutski lanac koji se bavi prodajom proizvoda za zdravlje i lepotu sa sedištem u Nottingham-u, Velika Britanija web sajt firme je boots.com.

Firma Boots je za potrebe tržišta u Bangkok-u, Tajland, reklamiranje svog novog proizvoda Body Cream fokusirala na ženska kolena.

Boots firma je htela u reklami da prikaže efekat seksipila, omekšavanja i zaobljavanja ženske kože proizvodom Body Cream-om.

Firma Boots za prikazivanje seksi efekta proizvoda Body Cream-a je izabrala kolena, naravno ženska kolena ako izgledaju kao neke četvrtke - sandučići koji štrče slično kvrgavim konjskim kolenima nije baš najprijatnije videti.

Ženska kolena kao i ostali delovi tela treba da su zaobljeni jer su tada privlačniji.

I upravo kada se pogleda ovo kozmetičko reklamiranje firme Boots i novog proizvoda Body Cream-e u prvi mah gornji deo slike izgleda kao lepo zaobljene ženske grudi, naravno kada se gleda iz ptičije perspektive.

A onda u donjem desnom uglu reklamne slike ugledamo slogan reklame koji glasi "Za seksipilnija kolena" i pored njega sa desne strane i tubu Body Cream-e i na njoj logo znak Boots firme.

I tada shvatamo da je to samo optička iluzija u foto reklamiranju firme Boots, jer malo pažljivijim zagledanjem se uočavaju prsti sa noktima na mestima gde bi trebalo da budu bradavice dojki, a onda shvatamo optičku varku pa to su u stvari ženska kolena sa vrhovima palčeva a ne ženska nedra.

Firma Boots reklamirajući novi proizvod Body Cream je pokazala da ako njihova krema za omekšavanje kože može da učini da ženska kolena izgledaju: tako seksi, tako zavodljivo, tako zanosno, tako senzualno, tako privlačno, tako meko zaobljena, kakav tek onda efekat krema ima na ostale delove tela, bolje ni ne zamišljati može biti opasno po srce.

Ovaj dudasti način reklamiranja firme Boots i proizvoda Body Cream-a je bio veoma efikasan jer postavljanje na internet ove seksi slike koja podstiče maštu je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava lajkovanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar