Bustop: vetar diže minić i otkriva gaćice
Bustop: vetar diže minić i otkriva gaćice

Firma Bustop je Bra & Undie Shop prodavnica seksi ženskog donjeg veša u Wellington-u, Novi Zeland.

Bustop firma je u svrhu reklamiranja proizvoda donjeg veša postavila u Wellington-u, Novi Zeland bilbord poster visok 2 sprata na zid zgrade prikazujući sve džinovsko odpozadi: mini suknju, duge ženske noge i cipele.

Firma Bustop prodaje seksi ženski donji veš, između ostalog i gaćice, međutim na posteru leve slike se nigde ne vide ženske gaćice.

Na vrh bilborda za reklamiranje proizvoda donjeg veša firma Bustop je zakačila džinovsku mini suknju, kada se malkice pažljivije pogleda leva slika u desnom delu minića vidi se neka kosa bela trakica, to je poluga deo mehanizma za podizanje minića.

Kada vetar počne da duva tada se senzori ugrađeni u bilbord aktiviraju i mehanika uz pomoć poluge tada diže minić da bi otkrila seksi gaćice kao što se vidi na slici desno u ovom reklamiranju donjeg veša firme Bustop.

Na bilbordu pri dnu ispod cipela se nalazi slogan "Izgledajte najbolje" ispod njega je naziv firme Bustop, poruka ovog reklamiranja je da treba uvek izgledati najbolje u svim nepredviđenim situacijama kao što je jedna od njih i duvanje vetra.

Kada vetar ne duva suknja je prelepa ali kada vetar dune i iznenada digne suknju u maniru Marilyn Monroe svi će videti gaćice i zato i tada treba izgledati najbolje.

Ovo dižuće reklamiranje firme Bustop i proizvoda donjeg veša je video veliki broj prolaznika ali je još veći broj posetilaca sajtova video to reklamiranje na internetu koje je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar