CCF: finansijski savet vizitkartice kupi prodaj
CCF: finansijski savet vizitkartice kupi prodaj

Firma Capital Core Financial - CCF se bavi konsultantskim i savetodavnim uslugama iz oblasti finansija, sedište je u Vancouver-u, Britanska Kolumbija, Kanada, web sajt je www.capitalcorefinancial.com.

A Franco Caligiuri je investicioni predstavnik finanskijske sigurnosti firme CCF.

Za potrebe reklamiranja finansijskih usluga Franco Caligiuri je osmislio grafikon vizitkarticu kupi-prodaj.

Iz raznih oblasti statistike i matematike dobro su nam poznati grafikoni površine koji prikazuju trend vrednosti tokom vremena gde je x osa protok vremena a y osa vrednost.

I zato je Franco Caligiuri za potrebe finansijskog reklamiranja firme CCF profil vizitkartice isekao u obliku grafikona površine rastuće i opadajuće vrednosti, sve zavisi sa koje se strane gleda.

A kada se vizitkartica gleda iz daljine izgleda kao neka planina Himalaji sa opadajućim kaskadnim vrhovima ili rastućim stepenastim vrhovima.

Na vizitkartici čija je svrha reklamiranje finansijske usluge firme CCF se nalaze reči kupi i prodaj u levom uglu sa jedne i druge strane, reč kupi se nalazi na crnoj pozadini vizitkartice kada grafikon ima malu vrednost i izgleda kao planina na koju se preko vrhova treba penjati, a reč prodaj se nalazi na crvenoj pozadini vizitkartice kada grafikon ima veliku vrednost i izgleda kao planina sa koje se preko vrhova treba spustiti.

A finansijska savetodavna usluga Franco Caligiuri-a je da treba da prodate akcije pre krize kako ne bi izgubili pre nego što cene padnu i zato crvena strana vizitkartice ima silazni kaskadni grafikon padanja cena a drugi deo njegove usluge finansijskog saveta je da treba da kupite akcije kako bi zaradili pre nego što im cene skoče i zato crna strana vizitkartice ima uzlazni stepenasti grafikon skakanja cena.

Na vizitkartici u desnom donjem uglu u prvom gornjem redu se nalazi ime i prezime Franco Caligiuri, u drugom redu ispod je oblast kojom se bavi - finansijska sigurnost i investiciono predstavljanje a u trećem sasvim donjem redu je broj telefona kao i web sajt koji je u međuvremenu promenjen.

Ovo grafikonsko reklamiranje firme CCF i usluge finansijskog saveta ciljnoj grupi koja primi vizitkarticu se urezuje u pamćenje, zbog kreativnosti je bilo postavljeno na blogove gde je bilo komentarisano.

 
 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar