Colgate-Palmolive je Američka multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom proizvoda oralne higijene, sedište firme je New York, SAD, web sajt je www.colgatepalmolive.com.

Colgate je brend firme Colgate-Palmolive, Colgate je linija proizvoda oralne higijene: paste za zube, četkice za zube..., web sajt je www.colgate.com.

Firma Colgate-Palmolive je htela reklamiranjem svog novog proizvoda da istakne svežinu koja se postiže posle pranja zuba sa MaxFresh Night pastom za zube i zato je lokalne picerije u Paris-u, Francuska snabdela pica kutijama za večernju isporuku.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju pranja firme Colgate-Palmolive unutrašnjost kutije za pice je napravljena tako da izgleda kao unutrašnjost usta:

  • Poklopac kutije je kao gornja vilica sa zubima,
  • Pica podseća na jelo u ustima gladnog ljubitelja pice,
  • Čak i parčići pice isečeni izgledaju kao zalogaji,
  • A dno kutije kao donja vilica sa zubima,
  • Čak je i boja kutije ružičasta kao boja desni, nepca i jezika

A poruka za reklamiranje novog proizvoda MaxFresh Night-a se nalazi na unutrašnjoj strani poklopca "Ne dozvolite da dah večere postane vaš jutarnji zadah" ispod vidimo kutiju MaxFresh Night paste za zube sa karakterističnim logo znakom Colgate a ispod je i slogan "Probudite se sveži".

Ovakvo ciljano reklamiranje proizvoda MaxFresh Night paste za zube je bilo usmereno ka fanovima pice koji vole kasnije uveče da jedu i kojima postaje jasna poruka reklamiranja jer u pici ima pomešanih raznoraznih sastojaka: mesnatih, biljnih i kojekakvih začina, pa tolika raznovrsnost hranljivih sastojaka sigurno za posledicu ima jutarnji zadah jer bakterije čine svoje preko noći, one nikada ne spavaju, ne odmaraju i ne idu na godišnji odmor.

Ovo picasto reklamiranje firme Colgate-Palmolive i proizvoda MaxFresh Night paste za zube je privuklo pažnju ne samo ljubitelja pice nego i prolaznika jer mnogi jedu u hodu ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar