Deserres je u Kanadi vodeći snabdevač na polju umetnosti, zanata i uradi sam hobija, sedište firme je u Montreal-u, Kanada, web sajt je www.deserres.ca.

Firma Deserres je rasprostranjena širom Kanade sa svojim modernim prostranim i šarenim prodavnicama koje obezbeđuju materijal i pribor umetnicima, zanatlijama i hobistima.

I zato je Deserres firma u svrhu reklamiranja svojih proizvoda postavila u Toronto-u, Kanada na buske stanice dobro poznata umetnička dela: Keith Haring-a, Roy Lichtenstein-a i Piet Mondrian-a sastavljena od raznobojnih olovki, pastela i flašica.

Slika 1 prikazuje narandžasto biće sa više ruku, to je umetničko delo Keith Haring-a koji je bio Američki umetnik izražavajući koncepte: rođenja, smrti, seksualnosti i rata, web stranica je www.en.wikipedia.org /keith-haring, slika 2 prikazuje uveličane detalje umetničkog rada koji se sastoje od 6,500 bojica drvenih olovki.

Slika 3 prikazuje plavokoso-plavooku devojku, to je umetničko delo Roy Lichtenstein-a koji je bio Američki pop umetnik favorizujući parodiju u komičnom stripu, web stranica je www.en.wikipedia .org/roy-lichtenstein, slika 4 prikazuje uveličane detalje umetničkog rada koji se sastoje od 4,500 pastelnih štapića.

Slika 5 prikazuje geometrijske oblike pravougaonika, to je umetničko delo Piet Mondrian-a koji je bio Holandski slikar apstraktnog slikarstva bele pozadine preko koje je slikao mrežu vertikalnih i horizontalnih crnih linija a unutrašnjost farbao sa 3 osnovne boje, web stranica je www.en.wikipedia.org/piet-mondrian, slika 6 prikazuje uveličane detalje umetničkog rada koji se sastoje od 650 staklenih flašica.

Slogan "Sve da kreira sve" reklamiranja kancelarijskog pribora firme Deserres se nalazi ispod umetničkih radova koji sa bilborda samo potkrepljuje tezu da firma Deserres ima nepresušne zalihe proizvoda u magacinima, desno od slogana se nalazi logo znak i u njemu naziv firme Deserres.

Ništa nije više frustrirajuće za umetnika koji je dobio inspiraciju da kada stigne u prodavnicu sazna da materijala koji želi nema više na zalihi, da nije dostupan za kupovinu.

Firma Deserres je htela ovim reklamiranjem da pokaže kako ima veleprodajne magacine koji mogu da snabdevaju umetnike, slikare, dizajnere, grafičare, zanatlije, entuzijaste, decu i studente raznoraznim proizvodima i opremom: olovkama u boji, pastelnim štapićima, flašicama sa bojom....

Sa ovim reklamiranjem firma Deserres je pokazala da ako može u samo jedan bilbord na buskoj stanici postaviti tako veliki broj svojih proizvoda olovki, flašica i pastela, da onda materijala na zalihama uvek ima dovoljno a to je bio dokaz da tamo gde ima tamo se i preliva.

Firma Deserres sa takvim reklamiranjem se pozicionirala na tržištu da uvek ima ono što se traži i da je mesto u kome je skladište uvek puno i koje je pouzdan izvor snabdevanja sa beskrajnim zalihama.

To umetničko reklamiranje firme Deserres i njenih proizvoda za umetnike je privuklo pažnju kako prolaznika pored buskih stanica tako i putnika u busevima ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar