Dr. Brown: ispijanje kafe iz čaše ulepšava nos
Dr. Brown: ispijanje kafe iz čaše ulepšava nos

Firma Toronto Plastic Surgery je ordinacija plastične, rekonstruktivne i kozmetičke hirurgije Dr. M. Brown-a, Kanada, web sajt je www.torontoplasticsurgery.com.

Reklamiranje firme Dr. M. Brown-a je usmereno ka čaši kafe i lokalnim kafe barovima u Toronto-u, Kanada.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju usluge plastične hirurgije na vrhu čaše odakle se ispija kafa je odštaman deo lica žene: pravilan vrh nosa i savršeni prednji deo gornje usne.

Takve čaše kafe u svrhu reklamiranja plastične hirurgije firme Toronto Plastic Surgery su podeljene po lokalnim kafe barovima, kafe restoranima, kafićima i kafedžinicama koji se nalaze u blizini ordinacije rekonstruktivne hirurgije u Toronto-u, Kanada.

Kada gost kafe restorana ispija kafu iz takve čaše i ako je postavi u pravi položaj tada će posmatrač sa strane imati utisak da je čaša transparentna.

Međutim kada posmatrač malo bolje pogleda čitavu scenu ispijanja kafe tada će videti: vrh nosa i vrh gornje usne na vrhu čaše a na dnu čaše naziv web sajta www.torontoplasticsurgery.com i kada ga pročita "Toronto plastična hirurgija" i kada iznad vidi logo znak tada će shvatiti usled optičke iluzije da je to reklamiranje usluge ulepšavanja osobe.

Na čaši je odštampan lep i pravilan nos kao i gornja usna žene kojima ništa ne fali i koji izgledaju savršeno ako se čaša ispija sa pravog mesta baš kao u ovom reklamiranju firme Toronto Plastic Surgery i tada posmatrač usled optičke obmane shvata da baš takav nos i takvu usnu Dr. M. Brown može da rekonstruiše.

Ako se čaša ispija sa drugog mesta tada se pokazuje efekat nepravilnosti, nesavršenstva i deformiteta ili ako čašu ispija crnkinja ili crnac tada usled optičke varke posmatrač u ovom reklamiranju shvata da firma Dr. M. Brown-a može kozmetičkom hirurgijom da pobeli kožu ili čak i da promeni pol osobe.

Neki gosti koji su shvatili ovaj koncept reklamiranja plastične hirurgije namerno su postavili vrh čaše u pravi položaj za ispijanje da bi videli kako efekat deluje na one koji posmatraju.

Osoba koja ispija kafu iz takve čaše ne može da vidi efekat ali zato posmatrači mogu.

To ispijajuće reklamiranje firme Dr. M. Brown-a i usluge rekonstruktivne hirurgije je video veliki broj gostiju kafea ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na forume i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar