FedEx korektor ispravlja trake zebre
FedEx korektor ispravlja trake zebre

FedEx zvanično FedEx Office Print & Ship Services bivši FedEx Kinko's a ranije Kinko's je lanac prodavnica maloprodajnih objekata sa sedištem u Memphis-u, Tennessee, SAD, web sajt je www.fedex.com/office.

Firma FedEx Office je htela tržištu da predstavi da u prodaju uvodi novu liniju kancelarijskog pribora i zato je reklamiranje proizvoda usmerila na pešački prelaz u New York, SAD preko bočice korektora.

Korektor je neprozirna bela gusta tečnost koja se nanosi na papir da maskira greške u tekstu, jednom osušena može se ponovo preko nje pisati.

Korektor se obično pakuje u malim bočicama a poklopac ima prikačenu četkicu koja se umače u nju, četkica se koristi da se tečnost nanese na papir.

U svrhu reklamiranja kancelarijskog pribora firme FedEx Office postavljena je ogromna boca korektora na trotoar pored pešačkog prelaza, boca je otvorena a pored nje se nalazi poklopac sa četkicom koja je usmerena ka pešačkom prelazu.

FedEx Office firma je za potrebe reklamiranja proizvoda kancelarijskog pribora iskoristila pešački prelaz koji je na veoma prometnom mestu u New York-u što znači da preko te zebre pešaci veoma često prelaze što opet znači da se bela farba na trakama pešačkog prelaza troši i vremenom nestaje odnosno bledi.

Firma FedEx Office je u ovom reklamiranju proizvoda stvorila utisak optičkom iluzijom kao da su bele trake zebre izbledele pa je ona korektorom ispravila greške koje gradske vlasti nisu na vreme primetile.

Na boci korektora FedEx Office firme vidimo i poruku reklamiranja "Kancelarisjki proizvodi sada na web sajtu www.fedexkinkos.com" ispod poruke je naziv firme FedEx Kinko's a gore desno je i logo znak firme, ciljna grupa su bili poslovni ljudi i oni koji rade u kancelarijama.

Taj grandiozni način reklamiranja firme FedEx i proizvoda korektora je bio veoma efikasan jer mnogo pešaka koji prelaze zebru je videlo korektor, postavljanjem ove slike na blogove je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava komentarisanjem.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar