Fitness Company: putnik u vozu diže tegove
Fitness Company: putnik u vozu diže tegove

Nekadašnja firma Fitness Company je sadašnja Fitness First, ona je jedan od najvećih lanaca fitnes klubova na svetu sa 370 klubova u 16 zemalja i 1 milion članova, neki od programa usluge su: dizanje tegova, BodyFirst, grupni časovi fitnesa, personalni trening, kardio mašine..., sedište firme je u Poole-u, Dorset, Velika Britanija, a web sajt firme je www.fitnessfirst.de.

Reklamiranje firme Fitness Company je usmereno ka horizontalnoj ručki i tanjirastim pločama na njoj kao i ka nalepnici na zidu voza u podzemnoj železnici Frankfurt-a u Nemačkoj.

Dizači tegova najčešće dižu metalne okrugle ploče tanjirastog oblika sa šipkom provučenom kroz sredinu ploča baš kao što vidimo u ovom reklamiranju usluge fitnesa, kod većih tereta se dodaje po nekoliko ploča na levu i desnu stranu šipke.

U cilju reklamiranja teretane firme Fitness Company u vozu metroa je iskorištena već postojeća horizontalna šipka rukohvat koju putnici šakama čvrsto drže kako bi bili stabilniji, na postojeću šipku su postavljene imitacije tegova okruglih ploča na uobičajenom rastojanju, na levoj spoljnoj ploči je čak izgravirana i težina 10 kg.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju usluge fitnesa horizontalna drška se u vagonu voza nalazi blizu plafona i to u visini glave prosečne osobe što znači kada putnik drži šipku ruku mora da podigne u visini glave i upravo tako izgleda i dizač tegova kada podigne teg.

Dizači dižu tegove držeći ih za šipke sa obe ruke dok putnici najčešće drže šipku rukohvat sa jednom rukom ali neki i čak sa dve ruke.

Odmah pored rukohvata imitacije tega stoji na zidu vagona zalepljena nalepnica na kojoj je u svrhu reklamiranja firme naziv Fitness Company a pri dnu je naziv mesta Frankfurt, desno u produžetku je broj telefona a još desno je i naziv web sajta.

Kada putnici vide onoga koji se pridržava za rukohvat između okruglih ploča i kada vide nalepnicu na zidu vagona usled optičke iluzije im izgleda kao dizač koji diže tegove težine preko 50 kg jednom rukom u teretani Fitness Company, što je neverovatno da bi bilo istinito i tada shvataju da je to reklamiranje usluge fitnesa.

Putnici u vozu za vreme putovanja se najčešće drže duže vremena za rukohvat i to sa priličnom lakoćom a upravo je to i poruka u ovom reklamiranju firme Fitness Company, oni koji dolaze na dizanje će dizati veoma lako tegove i držati ih u vazduhu dugo kao i putnici rukohvat u vozu.

To dižuće reklamiranje firme Fitness Company i usluge fitnesa je video veliki broj putnika ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar