Folgers isparavajuća kafa iz šahta
Folgers isparavajuća kafa iz šahta

Firma Folgers Coffee je popularni brend kafe u vlasništvu The J.M. Smucker Company, sedište firme je u Orrville-u, Ohajo, SAD, web sajt je www.folgers coffee.com.

The J. M. Smucker Company je Američki proizvođač hrane pića i kafe, sedište firme je u Orrville-u, Ohajo, SAD, vlasnik je brenda Folgers Coffee, web sajt je www. jmsmucker.com.

Firma Folgers Coffee je reklamiranje proizvoda kafe usmerila ka poklopcima šahtova koji se nalaze po ulicama Manhattan-a u New York-u.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju pića firme Smucker nalepnica šolje kafe je postavljena na poklopac šahta, nalepnica šolje kafe je prikazana odgore tako da se vidi tečnost kafe zajedno sa penom kao i isparenjima kafe što nam govori da je kafa vruća taman toliko da se može odmah popiti.

Na slici reklamiranja proizvoda Folgers kafe gore desno na poklopcu šahta se nalaze i 2 male rupice kroz koje izbija para, to je posledica grejanja jer se pod ulicama New York-a nalazi najveći sistem distribucije pare u svetu za grejanje stanova.

Oko bele ivice šolje kafe je i poruka reklamiranja "Hej, grade koji nikad ne spavaš. Probudi se.", desno u produžetku je naziv firme Folgers a pored se nalazi i standarda drška šoljice.

Prolaznici još iz daljine vide isparavanje a kada priđu bliže nalepnici Folgers kafe koja se nalazi na šahtu onda usled optičke iluzije izgleda kao da kafa isparava iz šoljice i tada shvataju da je to reklamiranje firme Folgers Coffee.

Sa toliko miliona šetača ulicama New York-a svaki dan nemoguće je ne primetiti nalepnice a poneki smeliji čak nagaze u šoljicu kafe pokušavajući ili da operu prljavu obuću ili možda čak i da ugreju smrznuta stopala a oni bojažljiviji ili preskaču ili zaobilaze šoljicu kafe a neki baš pravi fanovi kafe da ne kažem hronični zavisnici čak i liznu ne bi li osetili ukus vruće jutarnje kafe.

To mirisno reklamiranje firme Folgers Coffee i proizvoda kafe je bilo veoma efikasno jer ga je video veliki broj prolaznika a još veći broj posetilaca interneta je video ovo reklamiranje na web sajtovima gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar