Folgers: isparavajuća kafa iz šahta
Folgers: isparavajuća kafa iz šahta

Firma Folgers Coffee je popularni brend kafe u vlasništvu The J.M. Smucker Company, sedište firme je u Orrville-u, Ohajo, SAD, web sajt je www.folgers coffee.com.

The J. M. Smucker Company je Američki proizvođač hrane pića i kafe, sedište firme je u Orrville-u, Ohajo, SAD, vlasnik je brenda Folgers Coffee, web sajt je www. jmsmucker.com.

Firma Folgers Coffee je reklamiranje proizvoda kafe usmerila ka poklopcima šahtova koji se nalaze po ulicama Manhattan-a u New York-u.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju pića firme Smucker nalepnica šolje kafe je postavljena na poklopac šahta, nalepnica šolje kafe je prikazana odgore tako da se vidi tečnost kafe zajedno sa penom kao i isparenjima kafe što nam govori da je kafa vruća taman toliko da se može odmah popiti.

Na slici reklamiranja proizvoda Folgers kafe gore desno na poklopcu šahta se nalaze i 2 male rupice kroz koje izbija para, to je posledica grejanja jer se pod ulicama New York-a nalazi najveći sistem distribucije pare u svetu za grejanje stanova.

Oko bele ivice šolje kafe je i poruka reklamiranja "Hej, grade koji nikad ne spavaš. Probudi se.", desno u produžetku je naziv firme Folgers a pored se nalazi i standarda drška šoljice.

Prolaznici još iz daljine vide isparavanje a kada priđu bliže nalepnici Folgers kafe koja se nalazi na šahtu onda usled optičke iluzije izgleda kao da kafa isparava iz šoljice i tada shvataju da je to reklamiranje firme Folgers Coffee.

Sa toliko miliona šetača ulicama New York-a svaki dan nemoguće je ne primetiti nalepnice a poneki smeliji čak nagaze u šoljicu kafe pokušavajući ili da operu prljavu obuću ili možda čak i da ugreju smrznuta stopala a oni bojažljiviji ili preskaču ili zaobilaze šoljicu kafe a neki baš pravi fanovi kafe da ne kažem hronični zavisnici čak verovatno razmišljaju kako bi bilo da malkice liznu ne bi li osetili ukus vruće jutarnje kafe.

To isparavajuće reklamiranje firme Folgers Coffee i proizvoda kafe je bilo veoma efikasno jer ga je video veliki broj prolaznika a još veći broj posetilaca interneta je video ovo reklamiranje na web sajtovima gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar