Firma Funktion je fitnes centar koji se specijalizovao za vežbe na otvorenom u kampovima, sedište firme je bilo u Vancouver-u, Kanada, web sajt je bio www.funktiontraining.com.

U svrhu reklamiranja firme Funktion na bicikl za vežbanje su namontirani stvarni točkići koji su se pokretali uz pomoć pedala, bicikl je opremljen i rukohvatima sa svake strane kao i interaktivnim ekranom kako bi se mogao izabrati odgovarajući program treninga, na zadnjem delu je pričvršćen i električni kabel koji vuče za sobom.

Mali bicikl poznat kao majmunski bicikl firma Funktion fitnes centar je umetnula u kućište bicikla za vežbanje, kao što vidimo u ovom reklamiranju usluge kada vozač okreće pedale usled optičke iluzuje izgleda kao da pedalama pokreće bicikl za vežbanje ali u stvarnosti je majmunski bicikl taj koji pokreće bicikl za vežbanje.

Prolaznici u Vancouver-u videvši ovo fitnes reklamiranje firme Funktion su bili iznenađeni sa prilično neobičnim prizorom čoveka kako vozi stacionarni bicikl, on se razlikuje od ostalih: bez kacige je, vozi veoma sporo skoro kao da puzi, majica je mokra na grudima, u širokoj je majici i sve to izgleda kao da je baš izašao iz teretane.

Stacionarni bicikl usled optičke varke izgleda kao da je baš pobegao iz firme Funktion na ulice Vancouver-a, bicikl je privlačio pažnju prolaznika dok se kretao kroz grad, krstario je celo leto po Vancouver-u posebno ispred konkurentskih teretana i fitnes centara jer se tamo i okuplja ciljna grupa ovog reklamiranja.

Članovi firme Funktion fitnes centra imaju između 20 i 50 godina i umorni su od vežbanja u teretani, oni traže malo više uzbuđenja raznorazne dinamične i zabavne vežbe na otvorenom u kampu.

Moto reklamiranja firme Funktion teretane je da vežbanje treba da bude zabavno, teretana je monotona i izvlači motivaciju iz treninga a razovrsnost se dodaje izlaskom na otvoreno u Vankuverske parkove.

Na bočnim stranama bicikla za vežbanje se nalazi pri vrhu poruka reklamiranja "Pobegnite iz vaše dosadne teretane" ispod poruke je naziv firme Funktion a još ispod je opis usluge "Personalni trening" dok je na kraju video snimka naziv web sajta www.funktiontraining.com.

Ovo pedališuće reklamiranje firme Funktion i usluge personalnog treninga je privuklo pažnju velikog broja prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar